Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byla miesniaka

problem z potencja u miesniakow

Polecane posty

Gość byla miesniaka

hej czy ktos ma takie doswiadczenie,ze faceci,ktorzy czesto sa w silowni maja problemy z potencja??? i co z tego ze fajne cialo ma ,a potem nie moze..:O

Gość hahahahiii
Cwiczenai na silowni podnosza poziom testosteronu - więc facet moze raczej częściej niz rzadziej :) mój cwiczy i zadnych problemów nie ma - a bezposrednio po treningu ma apetyt jakby sie nie kochal z miesiac, wiec...jesli masz takie doswiadczenia to raczej nie bylo zwiazane z cwiczeniami, moze cos bral do tego po prostu. rozne "wspomagacze" moga tak dzialac.

testosteron ktory kazdy z nas facetow ma dziala na nas pobudzajaco seksualnie. cwiczenia na silowni powoduja dodatkowe wytwarzanie tego meskiego hormonu ale... ...ale wiele osub cwiczacych na silowni bierze dodatkowe porcje tego hormonu ktory wystepuje w przemysle farmacełtycznym pod wieloma roznymi nazwami. A przedawkowanie testosteronu nastepuje praktycznie zawsze zaraz po zastrzyku i wiaze sie z: przyrostem sily(co jest celem sportowcow) ale takze nadmiernym owłosieniem wzmozona agresja i problemami chociazby ze wzwodem:( efekt ten na szczescie ustepuje po powrocie stezenia hormonu do normy. Ale jesli macie faceta ktory wchodzi na takzwany cykl i zaczyna brac testosteron gdzie jeden zastrzyk dziala przez 8-14 dni i powtaza sie go po tym czasie 8 krotnie to porozmawiajcie z nim bo sa jeszcze dodatkowe suplementy ktore brane podczas cyklu niweluja efekt impotencji:) naszczescie:) wszystkim cwiczącym poleca odrzywki bialkowe ktore sprawiaja ze ochota jest wieksza:) plus porcja kreatyny ktora powoduje bezsennosc:) dziewczyny maja przechlapane wtedy:)

co to za zagadka? mały ptaszek duża klatka?? -kulturysta buahahahahahahaahahahahahahahahah

Zresztą ja sam z wielką checią biorę metkę zza wschodniej granicy, a masa rosnie. Cwicze 3 lata,, w lapce mam juz 34 cm a jak zjem kanapke z dżemem to biore na klate 40 kg Ponadto z lubością obciągam z połykiem dziadkom smietnikowym i mlaska kule pezpańskim pieskom

Gość byla miesniaka
no sama nie wiem czy cos bierze i tez nie mielismy nie wiadomo ile tych kontaktow seksualnych,ale mialam wrazenie ,ze cos jest nie w porzadku :Oa cwiczyl 4 razy w tygodniu na silowni,wiec to chyba duzo??cale szczescie , ze ten problem jest do rozwiazania,chociaz teraz nie spedza mi to sen z powiek ,bo nie jestesmy juz razem. ale wlasnie tak to bylo, bradzo szybko sie podjaral,ledwo co go poczulam i juz jakby bylo po,chociaz tego nie czulam, to mial wytrysk...hmmm...ale juz drugi raz poznalam faceta,ktory mial z tym problem,to musi byc straszne da faceta...szczegolnie jak sie dziewczyny dobrze nie zna,to chyba to krepujace co??chociaz mojego to nie krepowalo.

Gość PEPINO BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Mialam przygody z tkimi gośćmi ale im wciąż chuje stawały.

Gość PEPINO BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
niestety jak tylko się rozebrałam to opadały i wiotczały

Gość hahahahiii
Dobrze piszą chłopaki. Jak Twoi eks mieli jakies problemy - to albo pechowo trafilas, albo musieli coś żreć. Ja swojego poprosiłam i przestal brac jakiekolwiek wspomagacze ( choc nigdy nie bral sterydów ani nie miał problemów seksualnych) i teraz oboje jesteśmy zadowoleni :) on wygląda świetnie, a ja nie stresuję się jak to sie odbije na jego zdrowiu. A co do odzywek bialkowych np. ja jestem tradycjonalistka - uważam, że bialko jest w jajkach np. a nie w proszku i o smaku bananowym :)