Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuker

Czemu usuneli temat z owczarkiem?

Polecane posty

Gość uuker

?

Gość ...oL
Mi tez.

Gość To takie tylko
boczenie, pociąg do zwierząt, na internecie sa takie płatne filmy jak kobiety kochają sie z psami końmi itp. Kiedys czytałem że facet rżnął we włoszech oślicę, niektórzy kochają się z sukami , owcami. No można nauczyć psa lizania cipki, i żeby cię kochał swym członem. Najpierw pies wyliże śmietnik wszystkie suki po brudnej dupie, zeżre gówno ludzkie, sam byłem tego świadkiem że pies może to zrobić, potem wyliże ci cipsko!!! Murowana jakas perfidna choroba!! A psy mają rózniaste!!! Potem będziesz sie leczyś na koszt społeczeństwa, a może w końcu szybko umrzesz!!! Za głupotę i zwyrodnienia swojego mózgu zapłacisz slono! Może twoje dzieci też!! Niektóre baby chciały murzyna i dalej głupie opisują to na tym forum. A te ostatnio co je murzyn bez kondomu kochał chyba z 30 bab, wszystkie mają hiv-a. Zapłaciły za swą chcicę i brak jakiej kolwiej wyobraźni co do konsekwencji swych poczynań.! Kiedys słyszałem opowiadanie, prawdziwe, kobieta na drodze znalazla psa, przygarnęła go do domu nakarmiła, wzięła na kolana a temu momentalnie stanęła pała i między jej kolana, zaczął ją gwałcić. Taki był wyuczony, no i pewnie zazdrosny mąż go wywiuzł i wyrzucił z samochodu. Ona też go wyrzuciła z domu. No wjęc powodzenia zboczona kobieto.!!!!