Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobieta86

Kobieta w wojsku

Polecane posty

No drodzy Panowie chciała bym się zapytac co sądzicie o kobietach jako zołnierzach? Bo ja nistety spotykam się bardzo często z negawtywnym nastawieniem do kobiet w wojsku :( Bo zawsze jest tak że poznam chłopaka,fajnie mi się z Nim gada dopóki On nie zapyta czym się zajmuję,a jak mu powiem gdzie pracuje to odrazu zaczyna rozmawiać ze mną \"inaczej\" Także wypowiadajcie się

Gość beatkaaaaa
inaczej tzn. jak?

No odrazu szukają wymówki żeby zakończyc rozmowę,nie wiem co im przeszkadza że mam taka prace :/

Gość ja Ci powiem
bo się Ciebie zaczynają bać :-)

Gość sialalaa
kurde kobieta w wojsku super sprawa jak dla mnie tez bym tak chciala a nie wiem czemu faceci sie zrarzaja moze mysla ze z Ciebie Tyran albo cos takiego, a kim jestes?

kim jetem :D chodzi Ci o stopień ? Jak narazie Kapralem,ale od Października ide uczyć się dalej do szkoły oficerskiej. No ale szkoda że chłopaki sie mnie boją :(

Gość sialalaa
i bardzo dobrze zycze powodzenia i trzymaj tych facetow krotko:D a tak wogole duzo nauki i czy przedmioty scisle bardzo wymagane takie jak matma czy cos takiego bo ja sie tego boje ale taka wladza nad facetami mnie kreci:D

Gość ja Ci powiem
boją się, owszem - tego, że jesteś od nich lepsza.....bo faceci teraz to skończone ciamajdy i nieudacznicy

Oj duzo...Czasem to mi się odechciewa tego wojska :) Jak sie przyłozysz to dasz rade :) Jeśli chcesz odezwij się do mnie na maila to Ci powiem co trzeba żeby się dostać :) dziewczynam86@o2.pl

Gość pytajkkkaaa
idziesz od pażdziernika czy liczysz ze zdasz egzain i tam się dostaniesz? :) w kazdym razie życze powodzenia i szacunku

Gość ja Ci powiem
ale to w każdej dziedzinie tak :-) ja jak poznaję kogoś i mówię, czym ja się zajmuję, to mam zaraz to samo :-(

Gość przegralas zycie mloda trepko
kobiety w wojsku to nieporozumienie

pytajka ja juz jedną szkołe wojskową konczyłam(podoficerską) Czyli łatwiej mi sie bedzie dostać do Oficerskiej :) No mam nadzieje ze dam sobie rade na egzaminach :)

Gość pytajkkkaaa
dlaczego nieporozumienie? faktem jest że żołnierz zawodowy to nie zawód - tylko charakter - jeżeli dziewczyna posiada takowy (ma odpowiednie predespozycje) to ok

Gość ja Ci powiem
o, widzisz? :-) kolejny pryszczaty onanista wylewa tu swoją frustrację :P

Gość pytajkkkaaa
zdajesz do wrocławia czy do dęblina?

Gość ja Ci powiem
ja w sumie nie mam tak ciekawego zawodu jak Ty :-) ale mam własną firmę, dobrze mi się powodzi ...... od razu słyszę teksty typu "ja jestem dla ciebie za głupi" ... albo "to ty taka mądra jesteś, to gdzie mi do ciebie"...... masakra

pytajkaa do Wrocławia :) Miałam tam iść już wcześniej ale głupia zrezygnowałam i wybrałam szkołe podoficerską

Gość pstro
Moze sie boja kobiety,ktore ma wieksze "jaja" od nich.

Gość ja Ci powiem
pstro - no właśnie !!!!!!

Gość pytajkkkaaa
WIESZ CO LEPIEJ ZDAWAJ DO DęBLINA - TAM W PORóWNANIU DO wROCłAWIA JEST spa nałeczów

Pstro No bardzo możliwe :) Ty bardziej że wiekszośc chłopów teraz patrzy jak tylko uniknąc wojska z kobiet się smieją ze są słabe to czemu Oni się az tak wojska boją

pytajka ale ja jednak wole do Wrocławia :) wiesz nie bede tam sama jedzie nas tam troje :))

Gość ja Ci powiem
bo faceci to cieniasy :P

Gość pstro
Wiec albo trafi sie słabeusz, ktory w Tobie bedzie szukał oparcia, albo ktos, kto bedzie uwazal ta silna osobowosc za Twoj najwiekszy atut. Powodzenia, moze ktos sie odwazy.

Tak Oni tylko zgrywają niewiadomo jakich silnych,a tak naprawde to jak czasem popatrze jak ćwiczą to śmiać mi się chce...

Gość pytajkkkaaa
no to rzeczywicie powodzenia lub dużych pleców :) Wrocław rzeczywiście jest piękny ale dostacie się na ZMECH - uff.... powodzenia