Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJJKKA

Tydzien temu przerwalam branie Novynettuw polowie opakowania

Polecane posty

Gość KAJJKKA

Bolaly mnie nogi-ginekolog kazal natychmiast odstawic. Bylam wsciekla-raz,ze obawialm sie pryszczy, tlustych wlosow itp,. dw aze dzienw czesnije kupilam 2 opakowania novynettu(50 z l wywalone), ale wiecie co...czuje sie super.... wiem,ze to dopiero siedem dni, ale mam lepsze samopoczucie nie mam pryszczy (poki co:), tylko wlsoy mi sie barzdiej przetluszcaja, ale to nic. Mam nadzieje,ze wroci ochota na seks!!!! POZDRAWIAM (wyzwolona od sztucznych hormonow)

a co to kurwa jest Novynettuw? jesteś analfabetką? i co z tego że nie masz pryszczy??? novynette tak nie działają:o gdybyś odstawiła diane 35 to miłabys się czym chwalić ale tak??:o bez komentarza

Gość KAJJKKA
a no i mam nadzieje,ze zrzuce zbedne 5 kilo ,ktore mi przybylo :)

Gość KAJJKKA
analfabetka nie jestem...nie jestem tez wulgarna Pania Niezadowolona.... dzialaja-bo to sa hormony

widać ze dwa lata temu wyszłaś z gimnzazjum. novynette to nie sa tabletki o dzuałaniu antyentrogennym wiec jak niby po ich odstawianiu miałby pojawic się trądzik? stuknij się głową o ścianę dziecko

Gość KAJJKKA
to jak wyjasnisz fakt,ze przed barniem tych tabletek mialam duzy tradzik, po 2 miesiacach zazywania tradzik zginal :)

wyjaśnie to tak że jesteś ściemniarą:o zapytaj jakiegokolwiek ginekologa. w zyciu duży tradzik nie nziknie po novynette. moga one co najwyżej wyregulować cykl, wiadomo zatrezymać owulację, zlikwidowac SNP a co za tym idzie pozbawić cie kilku pryszczy które wyskakiwaly przed okresem ale nie dużego tradziku:o nie osmieszaj się. jak masz 17 lat to może tradzik sam zniknął.... bo probowanie wmówić że zniknął po 2 (w sumie niecałych dwóch) miesiacach stosiowania NOVYNETTE jest po prpstu zenujace:o

Gość KAJJKKA
zenujaca jestes Ty masz chyba duzeeeee kompleksy i probujesz sie tu dowartosciowac POZDRAWIAM CIE-glowa do gory :)

Gość _a
a po jakim czasie pojawilo ci sie krwawienie?? bo jak ja przestalam brac (akurat to byl harmonet) tez w polowie opakowania to po dwoch dniach zaczelam krwawic, tez tak mialas?? i teraz sie zastanawiam kiedy bedzie kolejna @

Gość KAJJKKA
krwawienie mialam po 3 dniach (w sumie dokladnie po tylu po ilu mi sie pojawiał @ po zakonczeniu opakowania)

Gość _a
no to dokladnie tak jak u mnie :) pozdrawiam

\"zenujaca jestes Ty masz chyba duzeeeee kompleksy i probujesz sie tu dowartosciowac\"????buahahaha:D tak dogryzałam ludziom jak miałam 6 lat i nie potrafiłam wymylslic nic sensownego.... udowodnij mi prosze logicznie, psychologicznym żargonem, popierając naukowymi pracami jak niby miałoby mnie dowartościować odpowiadanie na pytania jakiejś nastoletniej ściemniary??:o

Gość letni deszcz
bitch czy jak tam, daj juz spokój nie rozumiem skąd taka agresja w Tobie i po co?dziewczyna sie cieszy.A Ty co jesteś obrońcą tabletek anty czy co?Kazdy tego typu lek bardzo ingeruje w organizm kobiecy. Ludzie w miare dojrzali zachowują sie na poziomie. Nie wiem czy wiesz ,ze mimo że Novynette nie działa antyandrogennie, to również niekiedy po jego odstawieniu jak i kazdych innych tab anty moga pojawiac sie pryszcze.Bo kobiecy organizm taki juz jest ,ze może reagować na różne sposoby.