Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajcia

krwawienie przy Cilescie-dziwne czy normalne????

Polecane posty

Gość jajcia

hej przed braniem tabletek mialam obfite i bolesne miesiaczki pozniej zaczelam brac novynette i dalej mialam takie miesiaczki i ginekolog powiedziala mi ze nalezy zmienic tabletki bo nie powinnam miec takiego okresu. no i teraz biore cilest i mam krwawienie wystepujace 4 dni ,skape, i taka jest gesta ta krew i lekko m odcien brazowy i skrzepowat a brzuch e ogole nie boli nawet troche. tez tak macie?????????????

Gość jajcia
wystraszylam sie ze cos nie tak, bo na podpasce zawsze mam malutko tylko jak do lazienki pojde to leci wiecej bo jest takie geste i skrzepowate a kolezanka mnie juz nastarszyla e jakas zakrzepica mi sie robi a z drugiej strony wyczytalam ze jak sa skrzepy ze to jest zluszczajaca scianka szyjki macicy i juz sama nie wiedzialam co myslec. w sumie moja kolezanka bierze tez tabletki i ma tak skape krwawienie ze tylko wkladki nosi. a jak jest u Ciebie ze sluzem?????bo ja do polowy opakowania mam suchosc w pochwie a od polowy opakowania az do krwawienia mam duzo takiego mleczno-bialego sluzu takiego wodnistego