Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorasiek

mercilon importowany

Polecane posty

Gość lorasiek

czy ktoś spotkał się z przepakowanym mercilonem - białe opakowanie, ulotka po polsku , pisze ze przepakowano w łódzkie przedsiębiorstwo farm i pozwolenie na import równoległy, w srodku opakowanie oryginalne ale napisane dni tygodnia po grecku!!! to moje drugie opakowanie - pierwsze było polskie i czułam się dobrze a teraz fatalnie, drętwieją mi nogi i mam bóle w klatce piersiowej. nie wiem czy brać dalej czy odstawić , może ktoś mi coś poradzi

Gość lorasiek
pilne!!! piszcie jak ktoś coś wie

skoro Ci sie cos dzieje po tym to chyba wiadomo ze trzeba to odstawic!

Gość vsnneska
mi sie kulka razy tak zdarzyło, raz mialam po grecku, raz jakies cyferki jakby przy 2 fazowych, a raz cyrylica (cyrylica nie jest dla mnie problemem, ale inne tak), wiec bralam je tak jak poprzednie po polsku , zaczynalam z tego samego miejca, ale zrabalam te babki w aptece!!!

Gość bbvvvccc
no własnie miałam o to pytać... ja mam cyferki... mam nadzieje ze działanie te same..

Gość martis_9
Czesc dziewczynki! wlasnie odstawilam sindy-35. Gin przepisal mi je na poprawe cery. Wzielam tylko 6 tabletek czulam sie po nich strasznie Bol glowy prawie 24h i na dodatek po 3 dniach zaczelam odczuwac bol w klatece piersiowej i dusznosci. Poszlam do gin a on stweirdzil ze skoro nie moge brac tych tabletek tzn ze zadnych nie bede mogla i mi nie pomoze. ale to dziwne bo 4 lata temu bralam inne tabletki i wszytsko po nich bylo ok. Przepisal mi Mercilon ale teraz musze poczekac do okresu. Czy ktoras z Was tez sie tak czula? I jak myslicie czy powinnam zmieninic lekarza, bo wydaje mi sie ze to tylko zle dobrane tabletki?? Pozdrawiam

Gość patusiapatka
ja miałam mercilon wogóle bez cyferek i nazw tygodnia......sama musiałam je sobie pisakiem napisac bo nie wiedziałam czy wziełam niekiedy :( ale juz odstawiłam bo mnie strasznie głowa po nich bolała