Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały Żonkilek

Czy jest możliwe w naturalny sposób powiększyć piersi?

Polecane posty

Sprawa ma się tak, że mam już dość mojego rozmiaru. A to wygląda okropnie. Nie mam wielkich kompleksów, ale chciałabym wyglądać lepiej. Chciałabym wyjść na ulicę z fajną wydekoltowaną bluzeczką. Najgorsze jest to, że nie jestem nastolatką już i same na pewno mi nie urosną. Na operacje nie bardzo mnie stać. Musiałabym bardzo długo odkładać, a wiadomo, że to różnie bywa później. Nie zawsze jest udana. Stąd też moje pytanie. Przeglądałam sieć w poszukiwaniu różnych rzeczy na ten temat no i oczywiście wszystkie panie mają jakieś swoje metody, a to ziołowe, a to masaże specjalne, jak to tak naprawdę jest? Znalazłam taką stronę i nie wiem czy w ogóle warto na to patrzeć, ale może któraś z Was miała już z tym doświadczenia? Warto to sprawdzić? Koszta nie za wielkie w porównaniu do operacji, a jeśli choć trochę mi to pomoże to może warto, ale proszę najpierw o opinie. http://seks-wyszukiwarki.pl/piersi/ mimo, że adres internetowy inaczej wskazuje, ale strona nie jest erotyczna i gołych lasek na niej nie ma. Wirusków również. Pozdrawiam każdego kto zechce się ze mną podzielić swoją opinią 🌻

Gość kup sobie
ale przeciez tu pelno takich tematow no poszukaj!

Gość wejdz tu
www.wiekszepiersi.phorum.pl sporo wiadomości na ten temat