Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kendra_84

KREM- ma nawilzac i nie zatykac porow! co cery problemowej!

Polecane posty

nie polski ale the best is happyderm!! mialam bardzo wysuszona skóre bo stosuje acnemycin plus, mam tradzik ( aa dzieki temu juz coraz mniej) Happyderm jest naprawde super, bardzo dobrze nawilża, nie zatyka porów na 100% poprawia wygląd buzki! polecam. kosztuje okolo 20zł ale jest bardzo wydajny, moj ulubiony

Gość zielone jabłko
Mam trądzik różowaty, czyli zapalenie naczyń na twarzy, przetestowałam sporo kremów po których piekła mnie skóra i po wielu doświadczeniach zdecydowanie polecam krem AA oligovital kosztuje niecałe 20 zł a naprawdę warto, są różne w zależności od rodzaju cery, na dzień i na noc

dzieki kobitki za rade! ja do tej pory uzywalam kremu hipp ale to krem dla dzieci i tez nie chce go ciagle uzywac! nie wiecie moze czy dax cosm.,soraya i ziaja sa dobre?

kochana wejdz sobie na ten adres www.wizaz.pl/produkty/baza wpisz o jaki kosmetyk Ci chodzi, tam sa naprawde super recenzje :)

Gość a ja polecam dwa
Iwosti nawilżający, ale bez filtrów. I SVR, Xerial albo taki z różowej serii.

Gość niebieskoooookaa22
podobnież krem WELEDA z irysem ma nei zapychac a nawilżac myślę, ze mnie pozapychało po avene albo po svr- ale to były do skóry suchej, a smarowałam nim całą buźkę, a mam b.suche policzki i normalną strefę T

Gość piegusek22
ja od niedawna uzywam kremu ziaja calma i uwazam ze jest super, ladnie nawilza, likwiduje u mnie zaczerwienienia (podraznienia) no i nie zatyka porow:)

a czy ten ziaja nie ma w skladzie parafinum? ja mam cere sklonna do zaskornikow i niespodzianek i nie chce zeby mi sie cera schrzanila. boze,ale byloby fajnie znalezc idealny krem :)

hi dzieki! szkoda ze nie znam sie na tym:( wiem tylko ze parafina szkodzi a to reszta to dla mnie czrna magia:( moze ktos pomoze?

Gość upiii

Gość upiii

Gość jak mogliście mi to zrobić
xerial 5 z svr

Gość upiii
a co to za krem?? i za ile??

Gość jak mogliście mi to zrobić
krem nawilżający ,sama mam trądzik i go używam od paru dni sprawdza sie na 5 ja go kupiłam za 42 zeta

Gość upiii
troche drogi

Gość na jednym topiku dziewczyny
bardzo wychwalają krem Humektan nawilżający do cery trądzikowej, podobno bardzo dobry. Mniejsze opakowanie (chyba 30g) kosztuje 10 zł. Poszukaj sobie w wyszukiwarce o nim.

Gość BERLIN MUNCHEN I
a gdzie mozna go kupic??w aptece???

Gość tak w aptece

Gość ziaja calma
nie ma parafiny w swoim skladzie

polecam inter- fragrances krem nawilzajacy na dzien (ale nie oligo) kosztuje ok 13zl i jest naprawde super, tez mam cere problemowa, a po nim skora nie jest obciazona

Gość upii
a gdzie go kupujesz??

Gość A ja polecam baaaardzo
Eva Natura Komfort młodej skóry +18, jest cała seria :) I skład kremików jest spox.

Gość ja raczej tylko
stosowalam juz duuzo kremow :| nie polecam vichy, ani la roche posay... ani tez nivea, happyderm mialam faktycznie fajny, ale nie wiem czy da cos na tradzik:) mialam za to maseczke zwezajaca pory, dr irena eris-lirenne z tego sa wlasnie kremy nawilzajaco matujacy i chyba nawilzajaco odzywczy, zamierzam kupic slyszalam ze dobre. ale wiesz jak to bywa;) o tych ktore mialam tez slyszalam ze dobre, ajednak okazaly sie nie dla mnie:0 pozdrooo