Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już dosyć

Poczytajcie i wyciągnijcie wnioski !

Polecane posty

Gość mam już dosyć

http://zdrowie.onet.pl/1164840,2041,0,1,,mezczyzni_sa_zmeczeni,psychologia.html Wasza roszczeniowa postawa poprostu zaczyna drażnić. Albo się zmienicie albo będziecie się przytulać do własnych pieniędzy i chłopaków z kalendarza

Gość Sedzia Dreed
Nie odpiszą:) wolą dalej czekać na księcia....

Gość hahajavkk
to jest strasznie głupi artykuł.... zadnych nie ma tam agrumetów...

Gość arturro gatttiii
kobiety dobrze robią szukając księcia! po co im jakiś brzydal z małym fiutem??? chyba żeby rozmawiac tylko ... :O

Gość ej no..... jak to...
nie bądźmy pesymistami, nawet brzydal z małym fiutem jest wart miłosci i znajdzie swoją krzywonogą grubaskę z małym biustem :-P

Gość arturro gatttiii
chyba że tak...:classic_cool: byle po ciemku i po cichu :classic_cool:

Gość stek bzdur
ten artukuł pochodzi z claudi z kwietnia 2003- toc to jakis staroć! autorem jest kazek żdziebło- najbardziej zniewieściały facet pod słońcem. no straszny jest to stek banałow i obaw starego kawalera....trzeba jakoś się usprawiedliwić przed sobą przecież...

Gość uuuuuuuuuuukkkkkkkkk
jakie wymagania? aby kochał? a jak kocha to stoi po stronie ukochanej, a nie zadnej innej mimo jej biadolen, wyrachowanych tyle:) aby miał glowe pelna pomysłów, romantyzmu i z takim człowiekiem zycie jest pelniejsze, piekniejsze:) ale 99% faktycznie chce z kasą, zawodem najlepoiej media, biznessmen konto auto dom itp

Gość dupy takie sa
:o

Gość ahaah

dlatego jest tyle zwiazkow ona 20 pare lat on 40. Suczki szukająe sponsora ktory niedlugo padnie na serce :P

Gość arturro gatttiii
chcą męskiego piekna :classic_cool:

Gość iut
wolę się przytulać do własnych pieniędzy i kalendarza niż ciągnąć za sobą ogon w postaci istoty która tylko do takiego przytulania się nadaje ależ się wzruszyłam... no co to za sierota która krwi w czasie porodu, nie we własnym zresztą wykonaniu, się boi biedne zestresowane słabeuszki... jak ktoś jest słaby to do wiązku się nie nadaje

Gość iut
"ten artukuł pochodzi z claudi z kwietnia 2003- toc to jakis staroć! autorem jest kazek żdziebło- najbardziej zniewieściały facet pod słońcem. no straszny jest to stek banałow i obaw starego kawalera....trzeba jakoś się usprawiedliwić przed sobą przecież... " nic dodać, nic ująć, bardzo trafne spostrzeżenie

Gość Sedzia Dreed
Co z tego że stary artykuł ? To co koleś pisze to prawda, macie wymagania jak nie wiem co a co dajecie w zamian ? Jesteście coraz grubsze, chamskie, człowieka oceniacie przez pryzmat pozycji i kasy.... dla was nie opłaca się starać. Już mnie nie dziwi boom na sponsoring. Zdrowszy układ.

Gość Sedzia Dreed
I vice versa..skoro jesteśmy tacy beznadziejni to wiązać się ze wspaniałymi przedstawicielkami swojej płci :)

Gość kelwin klajn
a po co zmieniać płeć...was można kupić, wypożyczyć. Mąż z tego artykułu to frajer, sponsoring by go taniej wyszedł...:)

Gość Sedzia Dreed
A kogo to obchodzi? Bo chyba nie was :) Ludzie i tak żyją tylko dla siebie, ochrone środowiska mają w dupie bo zanim coś się zniszczy to mnie już nie będzie itd Ludzie żyją tylko dla siebie ...

Gość Sedzia Dreed
Ja byłem na forum na długo przed pojawieniem się kelwina, piszemy w podobnych topicach i troche go znam. On jest znany z gorszej strony ...ja nie bluzgam

Gość arturro gatttiii
a mnie znacie? :classic_cool:

Gość ale tak jest ..tylko
Wy tego nie widzice..przynajmniej częsc kobiet.... Widze to po swoich sowiadczeniach i nie tylko.... dziewczyny nie szukajcie ideałów ..bo ich nie ma...owszem facet powinien miec pewne cechy..ale kazdy ma wady...ale tak naprawde liczy sie to że wiesz ze dla nie go jesteśto jedbną..Ale wiele panienek..tak pewnych tego ze są takie i takie ...ze następny bedzie lepszy od poprzedniego...nie baczą na to...i liczą że ten next bedze o nie bo lepszy...tylko często jest tak ze niestety nie ...ale sąwyjątki ...ale Głównie tak to jest... Owszem są faceci ch...je i palanty....to fakt...ale wam (niektórym) a moż i ju ż wiekszosci i nie tylko tym pięknym i td ..wydaje sie że kolęs to chodzący ideał wymaganiaw cią rozną ....błędów sie nie wybacza.... może pisze tak po swoimprzykłądzie ...byłem cudowny dla swojej ex parnerki bo mi to mówiła i widiząłem to..ale jak coś przeskobałem albo zrobiłem błąd ...to odrazu wszystko sprowdzało ise od końca związku...chyba nie o to chodzi....ale to tak na boku.... heh...I ten tekst mojej ex ..która co jaksczas spiewałą .."Gdzie Ci męzczyźni..." Jebnięte poprostu..i tyle.. Czasami naprawde nie doceniacie tego co macie (nie uogólniam ) :)