Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda to czy nie

czy to prawda jak sadzicie

Polecane posty

Gość prawda to czy nie

widziałam znajoma schudła i to sporo na oko koło 20 kilo Powiedziała że na kefirze grahamkach jarzynach i owocach Czy to mozliwe

Gość sallamander
a w jakim czasie????

Gość agat---------a
a czemu ma byc nieprawda? wystarczy przestac jesc slodycze i juz sie chudnie

Gość jasne ze możliwe

Gość topolinkaxxxbebebebe
to prawda,ja od 2 miesiecy nie jem pieczywa i ziemniakow oraz slodyczy i schudlam 5 kg,jade na warzywach,kefirze,owocach i kaszach

Gość dziwne troche
zaraz,zaraz,znajoma jadała pieczywo grahamki,tak ? a przeciez one mają duzo cukru :o i to pieczywo przeciez:o możesz dokladnie wypisac co ona jadła i w jakim czasie schudła te 20 kg ?

Gość dziwne troche
nadmiar owocow w diecie tez niewskazany-sporo cukru-

Gość prawda to czy nie
dziennie jedna grahamka dwa lub trzy kubeczki kefiru koło 3 jabłek jakiś owoc jeszcze do tego najczęściej pomarańcza lub mandarynki koło 3 zero bananów i dwa kubki kawy a w czasie pół roku

Gość jecie kasze w czasie diety

Gość dziwne troche
no to ładnie schudła,byc może bo to co przyjmowała to niewiele kalorii,z warzyw co jadała ? z owocami trzeba uwazac,najlepiej jadac cytrusowe,np mandarynki-3,4 szt,grahamkę tez ograniczylabym do 1-2--ma wiele cukru,no i pytanie o rodzaj warzyw

Gość sellena
widziałas ja, rozmawiałas z nia , sama stwierdziłaś ze schudła. Jadła produkty niskokaloryczne a ty jej nie wierzysz? Ludzie, co to jakas teoria spisku czy co?

Gość dziwne troche
jaki spisek węszysz ? dziewczyna spytała czy kolezanka nie sciemnia z dietą,wiesz jakie one bywają...

Gość sellena
dlaczego miałaby okłamywac koleżanke?

Gość KOLEZANKI SĄ WREDNE
Selena niektóre takie są,pozostaje miec nadzieje,ze w tym wypadku nie kłamałA

Gość do dziwne troche
ty chyba jakąs anorektyczką jesteś ja nie jadłam slodyczy do 15 ostatni posiłek do 17 jakiś jeden lub dwa (czasem wiecej) owoc po 17 nic nie jadłam również czewrnego mięsa nie słodzilam herbaty i kawy właściwie wyeliminowałam zły cukier ze swojej diety jak coś strasznie chciałam posłodzić to miodem efekt: 5-7kg mniej w dwa tygodnie!!!!! a ta gada ze w owocach cukier jest... tak ale zdrowszy niz w słodyczach i wierz mi owoce nie tuczą a pieczywo graham jest duzo zdrowsze niż jasne poza tym chleb trzeba jeść bo bardzo dobrze dziaął na prace jelit

Gość jecie kasze w czasie diety

Gość dziwne troche
do dziwne troche ty chyba jakąs anorektyczką jesteś" anorektyczką nie jestem,zachowuję wagę,a wiadomosci czerpie ze studiow -kierunek zywienie,więc proszę nie obrazaj ludzi frustratko,najpierw poczytaj o owocach,potem wyrazaj opinie,nie naskakujac na innych,nadwaga tak źle działa na twoj stan psychiczny ? cYa

Gość do do dziwne trochę
odbiegłaś od tematu,nie uważasz ?:P

ja sie zgadzam z kolezanka:)ja scudłam 4 kg w miesiac nie łaczac wegli z białkami no i tez zrezygnowałam z cukru tego złego zero słodyczy ,ale jadłam owoce ,kasze grycz,ryz brazowy,chleb pełnoziarnisty,orzech,warzywa,płatki owsiane,otreby,miód,jajka i chude gotowane mieso.Rewelacyjne jest zdrowe jedzonko:):) POLECAM:)

Gość do dziwne troche
nie mam nadwagi na twoje nieszczeście też utrzymuję stałą wagę a jesli mi sie nie uda to potrafię zdrowo schudnąć na którym roku tego żywienia jesteś??? pewnie na 1 i nic nie wiesz tylko ci sie wydaje że możesz pouczac innych jak skonczysz studia to mozesz wydawac opinie na razie nie masz zadnych podstaw by to czynic ale skoro nigdy sie nie odchudząłaś to co możesz wiedziec o tym co tuczy a co nie???? a tak poza tym czy ja cie obraziłam stwierdzenie "ty chyba jakąs anorektyczka jestes" tak ci uwłacza?? w taki razie teraz obrazasz wszystkie anorektyczki ja tylko wyraziłam opinię

oczywiscie ze to może byc prawda! Ja podczas tygodniowego zrywu dietowego (pieczywo chrupkie, kefir, jogurt nat. i gotowane warzywa) tracę 2-3kg

Gość sellena
a ja mysle ze gdybym była gruba , schudła 20 kg to obwiesciłabym wszystkim zainteresowanym jak to zrobiłam, bo po co kłamać?

Gość potwierdzam ta dieta działa

Gość do dziwne troche
ogólnie właściwie nie ma co dyskutować czy to prawda bo każdy organizm reaguje inaczej moja znajoma stosowała tą samą dietę co ja i nie dało to ŻADNYCH rezultatów a jak zrezugnowała z chleba pieczonego mięsa makaronu ziemniaków i zywiła sie wylącznie rybami OWOCAMI i warzywami to schudła tyle samo ile ja po prost każdy organizm jest inny wiec nie można określić czy to prawda czy nei może na nią taka dieta działa

Gość głupota ludzka nie zna
granic,jak mozna wyjezdzac do kogos z anorektyczkami ,to uwłaczające,dałabym ci za to kopa w tę wielką dupę

Gość 15letniarozpustnica
Kocham jak ktoś mówi o czymś o czym nie ma bladego pojęcia ;) Grahamka ma mniej cukru niż inne pieczywo wiec jest zalecana w diecie bo dodatkowo wspomaga ruchy perystaltyczne jelit :). Więc przy takim jadłospisie jest bardzo duze p[rawdopodobnieństwo zzucenie zbednych kilogramów. Co do owoców: Trzeba je jeść, wiadomo witaminy :) ale bez przesady :). Pozdrawiam :)

Gość ojojo jakie głupoty

Gość ujmę tak
a ja bym tak ujęła:zero pieczywa,na korzysc warzyw i nabiału,1 owoc dziennie,masę wody i szkl soku warzywnego,np pomidorowego we wszelkich dietach unika sie i pieczywa i owocow

nie jest prawdą, że w dietach unika się pieczywa i owoców. unika się nadmiernego jedzenia pieczywa i jedzenia pieczywa białego. białe pieczywo nie ma żadnych wartośći oodżywczych bo jest produkowanej z białej mąki, która zawiera minimalne ilośći błonnika. unikamy też jedzenia 5 ciu kanapek a jemy za to 2. kupujemy chelb żytni na zakwasie, bez cukru, bo to cukier z pieczywa powoduje tycie a nie samo pieczywo. grhamki zaiweraja mało cukru. i takie pieczywo jemy np. z chudym twarogiem a nie z masłem i wędliną. ot i cała filozofia. owoce są w dietach polecane ponieważ zawierają dużo witamin i błonnika i wcale ich nie trzeba ograniczać, prócz bananów. owoce zaiwreja cukier frutoze, która to ma indeks glikemiczny 19 dla waszej wiadomości. fruktoza polecana jest nawet w pierwszej fazie montignca kiedy to inne cukry są całkowiecie zakazane. jedyne obostrzenie polega na tym, że owoce jemy pół godziny przed posiłkiem, bo trawią się dość szybko. po posiłku mogą zalegać w przewodzie pokarmowym i fermentować co powoduje wzdęcia.