Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammm

dziewczyny,czy idac z dzieckiem na druga kontrole stawow

Polecane posty

Gość pytammm

musze miec skierowanie od pediatry?we czwartek mam ortopede i nie wiem czy musze wczesniej isc do lekarza po skierowanie.odpiszcie,jesli wiecie .z gory dzieki:-)

Do specjalisty raczej powinnaś mieć skierowanie.Ja chodze co pół roku do kardiologa i za każdym razem musze mieć skierowanie więc lepiej podskocz do poradni i weż od lekarza.

Jeżeli dziecko jest już prowadzone przez ortopedę to już nie potrzebujesz skierowania. Jest ono ważne przez rok ( licząc od daty wypisania).

Gość pytammm
dzieki za odpowiedzi,tylko zastanawiam sie bo to kontrola rutynowa w 5-m miesiacu.na pierwszym badaniu nie wykryto nic.

Gość zeleży jak było skierowanie
wypisane - na konsultację czy objęcie leczeniem. w razie czego powiedz ze doniesiesz.

U nas na drugiej kontroli była badana kość (nie weim jak ona się nazywa,koło bioderka) nie wyrosła ona i muśieliśmy przyjść na 3 kontrolę.Lekarz powiedział że tak kość ma wyrosnąć do 8 miesiąca,wcześniej jak jej nie ma to naturalne i nie ma co się denerwować.Na 3 wizycie już była i na tym zakończyła się nasze spacerki do ortopedy

Gość doradzam
a termin wyznaczal ci ortopeda?bo jesli tak to nie musisz miec juz skierowania