Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajjjjka nerwus

Zapanienie pochwy??? Nie rozumiem...

Polecane posty

Gość zapytajjjjka nerwus

Byłam dzis u gina... poniewaaz od tygodnia dreczyło mnie lekkie pieczenie, swedzenie i wydzielina z pochwy. Stwierdził ze to zapalenie pochwy... i nic wiecej.... gdy pytałam co to jest w ogoel? to powiedział ze bakteryjne i łatwo sie zarazic wiec partner tez musi wiaśc jedna pigułke a ja maśc i glubulki. Co to w końcu jest? Grzybica? Czy co? Bo lekarz nie zakał mi przyjśc na zadna kontrole... w ogole nic nie mowił;/ Prosze o pomoc.

skoro powiedział ci że to zapalnie pochwy to wywołAŁy go bakterie, być może podczas stosunku nie zadbaliście za bardzo o higienę ( ale nawet i super higiena nie chroni prxzed bakteriami) i dostały się bakterie.zastosujcie lekarstwa i powinno być ok aha lepiej nie kochajcie się dopóki nie wyzdrowiejecie

Gość lebiotka
hmmm a mozesz mi powiedziec w jakiej cenie jest ta tabletka ktora powinien zazyc partner?? dzieki i czy jesli ja bym tez ja dostala to ma ona jakis wplyw na dzialanie anty?? dzieki :*

Gość zapytajjjjka nerwus
Tabsy sa bardzo tanie -... w sumie za 4 rzeczy zapłaciłam 8 zł... wiec pewnie ze 2zł.. nie umiem ci dokładnie napisac bo nie brałam rachunku.On i ja mielismy wziaśc jednorazowo Flucofast - dostałam to na recepte...ale mozna spr czy mozna bez niej go kupic.Nie wiem jak wpływa na srodki anty... wpisz w wyszukiwarce to moze cos znajdziesz;) Dostałam maść i czopki Clotrimazolum... a tu niby pisze ze na stany grzybiczne sa... wiec nie rozumiem zupełnie co mi jest;/ i w ogole nie wiem czy mam przyjsc do kontroli czy co... narazie stosuje sie do ulotek co do masci a czopki biore tak jak w lekkim stanie .... HELLLPP!

Gość dfhdhdh
help

Gość lebiotka
dzieki za odp :** w sumie mi lekarz powiedziala ze zapalenie pochwy to prawie to samo co grzybica ;/;/;/ mi czopki clotrimazolum bardzo pomogly, tylko ze mi to nawraca dlategomoze moj chlopak tez ma jakies bakterie a koncu u nich sie to przebiega bezobjawowo.... najlepiej idz do kontroli jak juz nic Ci nie bedzie dolegalo, warto sprawdzic czy jestes calkowicie wylwczona 3maj sie cieplusio :**

Gość zapytajjjjka nerwus
Lebiotko a powiedz mi czy cos lekarz ci zalecił brac po lekach na odbudowanie zaburzonej flory bakteryjnej w pochwie??