Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaWawa

do jakiego fryzjera chodzicie? Warszawa

Polecane posty

Gość ankaWawa

czy jesteście zadowolone? jeśli tak to podajcie namiary i cenę.

Gość czy ktos chodzi do fryzjera
w Wawie? dobrego fryzjera.

Atelier fryzjerskie TOmasz Piotrowski.. ul. Madalińskiego nie wiem ile :(

Gość drogo tam jest

Gość w ktorym to miejscu
???

Gość w ktorym to miejscu
???

Gość onnechangepas
WARSZAWA UL. ROENTGENA 46/9, URSYNÓW TEL. (022) 644 08 34

Gość gość
Ja chodzę do HR-Studio przy ul. Gandhi i jak na razie jestem zadowolona. W sumie to na razie jedyny salon fryzjerski w Warszawie, który mnie nie zawiódł.

Gość gość
ja do rezydencji urody www.rezydencja-urody.pl w centrum :) na razie bardzo, bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Ja do Strefy Cięcia na Andersa

Gość gość
O matko ile ja się naszukałam takiego fryzjera który będzie mi odpowiadał ;-). Albo jakiś nie potrafił zrobić dobrego cięcia albo położył taką farbę że było wstyd wyjść na ulicę ;-). W końcu trafiłam na Corte Del Sole na Ursynowie www.cortedelsole.pl gdzie przychodzę teraz regularnie. Naprawdę znają się tam na rzeczy.

Gość Odradzam Tomasz Piotrowski
Odradzam: Atelier Tomasz Piotrowski Bora-Komorowskiego 21 lok 310 Moje zdjęcie: co chciałam a co dostałam: http://images76.fotosik.pl/885/46e7df78474121c5gen.jpg Niestety - mimo polecenia koleżanki która jest b.zadowolona - u mnie to porażka: prosiłam o SOMBRE - wyszło żadne. Zamiast brązowo-blond sombre wyszły równomiernie SIWE włosy. Po 2 dniach dodałam do szamponu żółty pigment żeby wyszły choć ciut naturalne a nie siwo-bure które miałam. Pan Tomasz mówił że nie widzę tego przejścia, że napewno zobaczę kolejnego dnia. Nie zobaczyłam. Dodatkowo zrobiono mi stopniowanie - wygląda strasznie. O ile włosy zafarbuję u swojej Fryzjerki to te stopniowanie to koszmar. Nie zareklamowałam usługi bo robi się to w dniu farbowania, a ja kolejnego dnia zobaczyłam swoje siwe włosy. Niestety, nie polecam. Jeśli chodzi o osobowość pana Tomasza - uprzejmy, zabawny, ale to nie za to zapłaciłam. Jest mi bardzo PRZYKRO bo wyrzuciłam pieniądze i mam brzydko wystrzępione włosy jakbym sama to sobie zrobiła...

Gość Odradzam Tomasz Piotrowski
** zapłaciłam 170 zł za te farbowanie na siwo co miało być sombre + okropne ceniowanie.

Gość osc
W Warszawie jeszcze nie spotkałem dobrego fryzjera. Jak już mam za długie włosy to wracam do Pruszkowa do salonu Figaro. Tam już od tylu lat przemiłe Panie mnie przyjmują że nie mam nawet odwagi iść gdzie indziej :) Raz mnie ratowali po jednym fryzjerze z Warszawy i dzięki Bogu że jakoś się udało. Szczerze polecam jak ktoś jeszcze nie był.

Gość gość
Rzadko chodzę, bo mam zdrowe włosy i nawet się nie rozdwajają, ale tak raz na 2 miesiące idę do In Harmony na podcięcie i koloryzację z Olaplexem. Mam zrobioną na włosach aureolę i muszę ją odświeżyć co jakiś czas, żeby nie wyglądała jak odrost ;)