Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ++++++++++++++++++++++++++++++

Zna ktoś dr Mirosława Wieszczka z Wrocławia??

Polecane posty

jw

Gość chora
ja znam a co?

Gość anty anty
znam, jest w mojej przychodni na Nowym Dworze...

jak to na Nowym Dworze?? Nie na Podwalu? jaki on jest?? w porządku czy lepiej odpuścić?

Gość anty anty
to ze na Nowym Dworze nie znaczy ze nie moze tez byc na Podwalu;) ja nie jestem zadowolona...byłam raz bo akurat mojej babki nie było, nie mogłam sie dostac i musiałam zapłacic w przychodni za wizyte u niego 40 zł....poszłam bo miałam zle dobrane tabletki a to był ostatni dzien kiedy mogłam przyjąc pierwszą tabletke ale chciałam inne......facet najpierw mnie zbadał...i nie wiem co robił bo cholernie mocno mnie badał az bolało:(potem mówił ze on nie wie dlaczego sie zle czuje...brałam novynette a on nie wiedział na co mi zmienic...szukał gdzies w ksiązkkach i ni ewiedział wiec zasugerowałam ( ja mu musiałam zasugerowac!!!!!!!) ze moze regulon bo to prawie to samo ale silniejsza dawka a on ze on nie wie...jakis taki niedouczony....nagadał mi ze novynette to słabe tabletki i słabo zabezpieczają i powiedział ze im mocniejsze tabsy tym lepsze zabezpieczenie!!!! no gdzie on sie uczył????przeciez wszystkie zabezpieczają tak samo!!! był niezbyt miły i nie dało sie z nim pogadac...moze ktos ma inne doswiadczenia ale ja juz do niego nie pójde;)

Gość anty anty
aha i to był jedyny lekarz gdzie po wizycie i po badaniu dostałam jakiejs cholernej grzybicy i leczyłam sie miesiąc:(

o żesz fak, a ja ide jutro na pierwszą wizytę w ogóle :(:( to mnie teraz wystarszyłaś.. może w takim razie odwołac ją?