Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość estta

co na pierwszy taniec??

Polecane posty

Gość estta

Gość askaaaaasia
rubik-niech mowią ze to nie jest milosc:)

to rzecz jasna .... wioadomo ze walc ! :) a najladniejszy z filmu \"Noce i dnie \" My juz uczymy sie tanczyc :)

Gość luxury
leaonard cohen - dance me to the end of love

Gość Tarnowianin
"Sen na pogodne dni"-B.Bartelik..."Wymyśliłam cię" I.Jarocka

Gość kachula
czy może ma ktoś takie utworki?jeśli tak to proszę o przesłanie: 1. Sen na pogodne dni - Beata Bartelnik 2. Biały latawiec - Wawele 3. Za miłość mą - Weekend 4. Cały świat - Ewa Bem 5. Kochaj mnie - Wodecki 6. Uciekaj moje serce - Krajewski 7. Wszystkie chwile - Magma

Gość no wlasnie
- Scorpions "you & I" - Kuba Molęda & Panasewicz "juz zawsze na zawsze" (z kubusia puchatka)

Gość kicia34
Ja miałam "Troszeczkę ziemi" Eleni

Gość liroj - siiijjj ku..r.q.o
sijj niech ci pala w gardle stanie

Gość zurawinka_24
Mi się marzy: m.in. Alicia Keys - If I Aint Got You Some people live for the fortune Some people live just for the fame Some people live for the power yeah Some people live just to play the game Some people think that the physical things Define what's within I've been there before But that life's a bore So full of the superficial Some people want it all But I don't want nothing at all If it ain't you baby If I ain't got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain't got you Some people search for a fountain Promises forever young Some people need three dozen roses And that's the only way to prove you love them Hand me the world on a silver platter And what good would it be with no one to share, with no one who truly cares for me Some people want it all But I don't want nothing at all If it ain't you baby If I ain't got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain't got you Some people want it all But I don't want nothing at all If it ain't you baby If I ain't got you baby Some people want diamond rings Some just want everything But everything means nothing If I ain't got you If I ain't got you with me baby Nothing in this whole wide world don't mean a thing If I ain't got you with me baby

Gość Dzierlatka
Do "askaaaaasia" A jak TO zatańczysz? Głucha jesteś? Tam jest zmienny rytm!

Gość niecierpliwi-chojnacki piasek

Przypominam, ze juz taki temat jest!! i to bardzo rozbudowany...przeczytajcie!!!

Gość aga=======
ja polecam tą piosenkę zajebista » Kindla » Z kimś takim jak Ty Gdyby nawet walił się świat i Słońce nagle zgasło nam Nie porzucaj marzeń bo wiesz, Że jest ktoś...kto bardzo pragnie Cie... Bo Każdy szuka kogoś, By pójść tą samą drogą I Kochać dniem i nocą... do utraty tchu I tak na zawsze już... Ref: Z kimś, z kimś takim jak Ty Na koniec świata mogę iść... Z kimś, z kimś takim jak Ty Na koniec świata mogę iść... Czasem myślę czy to nie sen Czy los dziś uśmiechnął się... Nieraz pewnie lunie nam deszcz... Lecz ja wiem,że nam uda się... Bo każdy szuka kogoś By pójść tą samą drogą I kochać dniem i nocą...do utraty tchu I tak na zawsze już... Ref: Z kimś, z kimś takim jak Ty...

Gość ines.ka
a innym topiku juz napisalam..poszukajcie..:)

Gość kamelia 04.08.2007
wyszukiwarka najlepsza

Gość anuuuuuuula
my równiez mieliśmy walc barbary i andrzeja z "nocy i dni", jak pierwsze niskie dźwięki buchnęły z głosników, totalnie odpłynełam, czułam sie jak piekna gwiazda, a wszyscy sie wzruszyli, polecam!!!!

Gość anuuuuuuula
sory barbara i bogumił sie zwali, kropnęłam sie ale i tak wiecie o która piosenkę chodzi

Mogłabyś mi przesłać tę piosenkę? (Walc z \"Nocy i Dni\"). Dzięki. matko_tuska@wp.pl

Gość Wertka
Będę wierny Ci.. bardzo ładna

Gość anuuuuuuula
no walc z nocy i dni wysłałam jakby ktos jesszcze chciał to zapraszam...tara taram tam tam tam, tara taram tam tam tam, tara raram tararam tararm tam tam....ech.....

Gość morgen
Może coś co lubicie oboje?? Jakaś Wasza melodia:) ============================= Forum taneczne http://forum.toptan.pl

Gość ada83
na pierwszy taniec zdecydowanie wybrałabym "Purple rain" Princa :) Kocham tą piosenkę!

Gość Monika_i_Krzysiek
słuchajcie a może kancelaria-zabiorę cie albo farba-chcę tu zostać, co wy na to?????