Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Staruszek

Seks z facetem po 55tce

Polecane posty

Gość Staruszek

Prosze mlode Panie (do 35 lat) o wypowiedz jakie maja zdanie na seks z mezczyzna, ktory ma ponad 55 lat. Na przyklad: 1. Nigdy!!! 2. Tak, ale w zamian za kase / sponsoring. 3. Chcialabym sprobowac z ciekawosci. 4. To wszystko zalezy od tego kim on jest (co jest najwazniejsze - wyglad, inteligencja, osobowosc, status majatkowy, status zawodowy, wyksztalcenie, cos innego?). Panie, ktore zechca sie wypowiedziec prosze o podanie swojego wieku. Pozdrawiam.

Gość 26lat
wybieram odp.nr 4 zależy od tego jak on sam o siebie dba (chodzi o wygląd) i tego jaki ma charakter,czyli w sumie kryteria takie jak przy rówiesnikach

Gość dziwię się....
a co ty bidoku chcesz posuwać rówieśniczki twojej córki? Nie stać Cie na sprawdzenie w realu? Musisz przeprowadzać ankietę?

Gość pati_ch-go28
wybieram 4 ,ale liczy sie przede wszystkim osobowosc...czasami tak sobie mysle,ze im starszy facet tym lepszy zwiazek...jestem 8 lat ze swoim rowiesnikiem,ale zupelnie sie nam nie uklada od jakiegos czasu...gdybym teraz miala wybierac,to zwracalabym uwage na starszych ode mnie i to nie rok lub dwa...

musialby byc przystojny zadbany i dobrze zaplacic, to bym zacisnela zeby :P

Gość stary oblech z ciebie
:P współczuję twojej żonie, bo pewnie jesteś żonaty, biedna kobieta musi z takimś czymś pod jednym dachem mieszkać :P

Gość lalula
Wybiewram odp. nr 5 - czyli ciarki mnie przechodzą na samą myśl.... brrrrrr

Gość 543210
Odpowiedź nr 4. Zdecydowanie. Rówieśnicy albo nieco starsi odpadaja w przedbiegach. Jeśli kobieta chce przeżyć cudowny seks to tylko ze starszym. Uwieżcie mi. :))

Gość wieżymy ci analfabeto
:P

Gość Staruszek
Do "stary oblech z ciebie". Mylisz sie. Jestem wdowcem. Pytam sie bo chcialbym wiedziec na czym mam sie skoncentrowac. Na wygladzie? Innymi atrybutami (np. kasa, wyksztalcenie, itp.) dysponuje.

jak dla mnie facet po 50 nadaje sie do odstrzalu...moze to zgryzliwe ale ja nie lubie az tak starszych od siebie facetow....starych sie brzydze mlodych sie wstydze....hmmm ...to nie moje slowa...cytat...

Gość ktoś tam 54
jestem mniej więcej w Twoim wieku . Daj spokój córkom. One będą tylko czekały kiedy całkiem wykitujesz i pozostawisz im tę kasę.A poza tym .. naprawdę i ten oddech.. i te włoski na uszach .. taki jestes super - to podziwiam.

Gość Pedro_17
miałczydełko cześć. jak dawno cię nie było

Gość ehehehe
staruszek a co se będziesz dziadku żałował ,idz do agencji i pobzykaj sie z jakąś osiemnastką ,jak kraść to miliony jak pieprzyc to księzniczki :D :classic_cool:

Gość CÓRKA JEBAKA
odp. nr 3- już grzmocilam się z staruszkiem z ciekawości. Nie polecam! Czułam wsręt do niego. Teraz wybrałabym odp. nr 1.Mam 25 lat a on miał 52lata.

Gość glupie pytanie
Staruszek ---> Ja wybrałabym 4 - i potwierdzam : kategorie takie jak przy rówieśnikach. Jeśli męzczyzna ma "to coś", to działa, zawsze, niezależnie od wieku:) To co dla jednych jest seksowne, dla innych nie - i w tym siła facetów - atrakcyjność seksualna wcale nie zalezy od wyglądu.Mnie np. wcale nie odrzucają starsi mężczyzni. Sporo młodych dziewczyn może iść za kasę - i to nawet te bardzo atrakcyjne, więc na tym powinieneś poprzestać. Plus wygląd - na to też będą zwracać uwagę. Prób nawiązania takiego kontaktu o jaki Ci chodzi z inteligentnymi ( nie tylko ze względu na wykształcenie) dziewczynami nie polecam, bo zadając to pytanie i podając kryteria wykazałeś już jedno - brak Ci inteligencji własnie i szacunku do kobiet:) A to się najbardziej liczy jednak :) Nie rozumiem czemu nie skorzystasz z usług prostytutki?

Gość glupie pytanie
P.S. mam 22 lata :)

Jak dla mnie sex z dużo starszym facetem to niezapomniane chwile... Ja tylko z takimi się spotykam...nigdy nie mialam rówieśnika bo są dziecinni...jeśli chodzi o mnie to najwazniejsze, żeby było o czym porozmawiać ( z dzieciakiem się nie da) a po 2 tak doświadczony facet na pewno wie kiedy być delikatny a kiedy bardziej ostry i potrafi doprowadzić kobietę do nie jednego orgazmu... J. 21 lat

Gość Hermenegildzia
Zgadzam sie z Sexi-21, a od siebie dodam, że ze wskazaniem na pkt. 4. Bardzo duże znaczenie ma osobowość, klasa (w rozumieniu "takt"), wyczucie i opiekuńczość oraz szacunek w stosunku do kobiety. No i zadbany wygląd. Starsi faceci też mogą byc atrakcyjni i to niejednokrotnie bardziej, niż ci młodzi. Wystaczy dobrze się ubrać, odwiedzać fryzjera, nie zapominać o pewnych kosmetykach i przede wszystkim, miec coś ciekawego do powiedzenia. lat 22

Gość seksolog
też bym coś dodała na zadany temat, ale nie ta skala wiekowa :(

Gość grupa u władzy
spieprzaj dziadu ale to już!!!

Gość 20-latka
Odp. nr 1

Gość miałczydło...
ty tez w tym wieku będziesz do odstrzału :P

alez ja sobie zdaje z tego sprawe ze bede do odstrzalu! i wcale nie zaprzeczam ..po prostu teraz uzywam zycia zeby na starosc moc co wspominac...choc czasem sobie mysle ze przeciez czlowieka spotykaja rozne zdarzenia......a co bede jak nie doczekam starosci? nie zgadzam sie Seksi 21- moze to sa niezapomniane chwile ..bo zamiast miec w sobie stojacego preznego kutaska masz flaczka...i meczysz sie zeby stal./..a do tego ten wiszacy worek ...bleee... jak kochas jest mlody to na wejsciu juz mu stoi ...a nie...reanimujesz denata.,,,

do pomaranczki- mialczydlo...a czy myslisz ze Ciebie to nie czeka? wszystkich! przed staroscia sie nikt nie wybroni.... choc w tym jestesmy sobie rowni...

Miauczydełko,jeśli dla Ciebie 55 to starość :O to bardzo współczuję,ndaejdzie szybciej niż się spodziewasz...

ooo mam na to jeszcze cale 20 lat! moze nie jest to juz podeszly wiek ..ale przeciez autor topiku sam nazwal sie Staruszkiem ....wiec?

Przed starością żadna z nas się nie wykupi. Nas też to kiedyś czeka. Jak będziemy się czuły, gdy nas też kiedyś ktoś skreśli tylko z powodu wieku?:O

Gość alfonsowicz
to ile ty babo latek miałaś jak pierwsza córcie powiłaś?