Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytanka25

Kiedy do pierwszy raz do lekarza?

Polecane posty

Gość zapytanka25

Chyba jestem w ciąży. Dziś powinnam dostać okres. Zrobilam test. Wyszedł pozytywnie. Kiedy powinnam iść do lekarza? Od razu czy za kilka dni? Kiedy na jakieś badanie czy potwierdzenie ciąży?

Gość gyr
ja poleciałam od razu:0 ale w pierwszej ciąży n usg nic nie było widać bo to był 4 tyg i nic nie bylo widać i zmartwił mnie kazał przyjść za 2 tyg i wówczas było pięknie widać serduszko, w drugiej ciąży poszłam też od razu to było tylko widać pęcherzyk(tu miał lepsze usg) i znów mam przyjść za 3 tyg, wówczas myślę, że już będzie lepiej widać. życzę powodzenia i gratulacje:)

Gość zapytanka25
Dzieki. Kto jeszcze doradzi? :)

je poszłam w dzien kiedy test zrobiłam - jakies 3 dni po terminie mies. na usg było widać pęcherzyk

Zrobiłam test 3 dni po terminie @ a do lekarza poszłam 2 tygodnie później byłam w 7 tyg. widziałam serduszko. Za wcześnie chyba nie warto, bo moga Cie odesłać i przyjść jeszcze raz tak miała moja koleżanka.

Gość jusiek
ja poszłam w 5 tyg i nic nie było widac tylko malutką kreseczkę ,ale moja pani doktor nie ma zbyt dokładnego usg na 3 USD było by już cos widac. Ale za wczesnie tez nie ma co iśc.

Mi lekarz jak plnowałaam ciąże powiedział że jak będę miała test pozytywny to za 2-3 tyg mam przyjśc to wtedy będzie wszysko widac i będzie pewne

Gość deli25
aha, to jak mi wyszedł dzisiaj pozytywnie test, a jestem 3 dni po terminie, kiedy miałam dostac okres, to mam jeszcze troszke poczekac z tydzien.

Gość poczekaj 2 tygodnie