Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silkerka

JAK SIĘ NAKŁADA JEDWAB NA WŁOSY???

Polecane posty

Gość silkerka

Wystarczy kropelka czy porcja wielkosci orzecha? Nakladamy "plaskimi dlonmi" na wlosy, czy palcami? Wmasowujemy w cale wlosy czy tylko nakladamy na powierzchnie?? Niech ktos napisze dokladny instruktaz, bo mi cos nie wychodzi. Mialy sie blyszczec i byc gladkie oraz nie elektryzowac sie. A elektryzuja sie bardziej, polysku nie widze, i nadal sie pusza. Chyba cos zle robie, bo jedwab mam dobry...

Gość silkerka
POMOCY!

Gość miiiiim
nakładam wielkość orzecha laskowego, najpierw palcami od połowy długości włosów, później rozcieram "płaskimi" dłoniami i czekam aż trochę wyschnie i prostownica za dużo nie daję bo jest wtedy efekt tłustych włosów i są ciężkie

ja wlewam z 2 krople.....czyli 2 orzeszki ziemne..rozcieram na dloni,i nakladam najpierw na zewnetrzna czesc wlosow..a potem przeczesuje palcami aby te od wewnatrz tez byly nawilzone itd....

Gość silkerka
No wlasnie... co robic by nie przesadzic z iloscia... ja mam wrazenie, ze natluszcza mi wlosy i robi takie straki, mimo ze nakladam malo...

kropla alebo dwie, wydaje mi sie ze takie krople wielkosci orzechow ziemnych sa za duze. pozdrawiam 🌻