Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinkaa7

Dobry fryzjer- szczecin

Polecane posty

Cześć znacie może jakiegoś dobrego fryzjera w Szczecinie? Mialam światną fryzjerkę ale poszła na macierzyński a nie chcę iśc gdzieść w ciemno. Z góry dzięki.

No nie bądżcie tacy, przecież na pewno sporo z was jest ze Szczecina i chodzi gdzieś do fryzjera. Chodzi mi głównie o fryzjera który potrafi sam dobrze dobrać fryzurę.

Gość beata1977
Witam. Od kilku dobrych lat chodzę do świetnego fryzjera, którego z czystym sumieniem mogę polecić. Zawsze jestem zadowolona z efektu, strzyże perfekcyjnie. Obecnie niestety przebywa za granicą, ale niedługo wraca. Czekam z niecierpliwością, bo już nie dam nikomu innemu dotknąć moich włosów. Podaję kontakt do Michała 504019005.

Gość olgaola85
ja chodzilam do roberta na sprzymierzonych, zjazd przed wojska polskiego( w str gebokiego) ten w str bloni i po lewej w kamienicy jest uniqa i fryzjer kosmetyczka itd;] switnie cieniowal i wogole bardzo duzo znajomych moich chodzilo

Gość pepsi styl
Znakomitym specjalistą strzyżenia włosów jest Michał Micado Nowak. Zajmuje się od lat trudnymi przypadkami. Zgłaszają się do niego ludzie, którzy latami mają problemy z dopasowaniem fryzury. Z tego co wiem, czesał znanych celebrytów, obsługiwał pokazy mody i festiwal sopot. Ceny strzyżenia wysokie ale do kilku miesięcy się układają włosy. kontakt do Michała 504019005

Gość mmore
Polecam nowy salon Inspiracja M&E ul. Jagiellońska 10/14. Dziewczyny maja indywidualne podejście do klienta i znaja się na swojej pracy. Jestem zawsze bardzo zadowolona z fryzury i koloru, dodatkowo oferują wspaniałe masaże. Polecam panią Arlete i Sylwie oraz masażystkę Małgosie.

Szukasz dobrego fryzjera w Szczecinie? Znajdziesz go na pewno w serwisie http://naszauroda.pl/Fryzjer/Szczecin/ Polecani szczecińscy fryzjerzy, ich oferty, cenniki, a także opinie klientów. Obejrzycie galerię zdjęć, jeśli będziecie zainteresowani w szybki i łatwy sposób skontaktujecie się z salonem w celu umówienia się na wizytę.

Hej dziewczyny najlepszy fryzjer w Szczecinie jest na stanisława kostki 13a , dośc młode z tego co wiem studio, ale w pełni profesjonalne, pasemka i farbowanie takie jak chciałam. Gdzie indziej mowili że się nie da zrobic tego co chciałam a tam zrobiły miłe super panie!!! POLECAM!!!

Hej dziewczyny! Jesli chodzi o fryzjera to polecam Studio Nord na 5 lipca 16. Od 2 lat chodze na farbe do p Broni jestem zadowolona. Maja bardzo dobre produkty po za tym fryzjerki widac ze znaja sie na rzeczy. M nawetaja rowniez rabaty dla stalych klientow nawet 40%. J korzystam tez rowniez z uslug kosmetycznych oczyszczanie oraz pedicure. Pozdrawiam