Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cameron diaz to ja nie jestem

a ja mam włosy na... brzuchu. naprawde okropne!

Polecane posty

i nie wiem jak sobie z tym poradzic. ale wiecie co jest najgorsze? ze one maja po kilka cm sa ciemne. bylam juz nawet na depilacji laserowej ale nawet po 5 zabiegach laserem zniknelo ich kilka i pani dr mi powiedziala ze skoro po 5 nie ma zadnego efektu to one juz nie znikna! maja po kilka cm, ok 3 cm nawet, sa brazowe (bo usunely sie tylko ze 3 czarne lonowe grube), a tamte zostaly! jets ich mnostwo! jestem brunetka i mam cale cialo owlosione, tzn jets taki meszek. wiec depilacja np woskiem brzucha odpada bo w pewnym momencie zaczyna si emeszek i abrzuchu, pod piersiami, na plecach, wiec bedzie to wygladac nienaturalnie a wrecz komicznie! peseta tez nie wchodzi w gre bo straszni epo niej wrastaja wloski i mam mnostwo blizn! nie wiem co robic!

Gość bombowiec
a gdzie masz te włosy? Tak kilka kłaczków od pępka w dół?

tak do pepka w dol. al ejest ich naprawde sporo (z 25) i sa dlugie (max 3 cm). STRASZNE

mam ten sam problem,mam taki mocny czarny pasek wzdluz linii jak sie cesarke robi..i w okolicach bikini;/ smutne to,ale myslalam wlasnie o laserze,zeby nawet z nog usunac te wlosy,ale to ponoc drogie bardzo :( ile placilas:??

Gość _hairfan_
a mnie to bardzo podnieca jak widze takie włosy u kobiety, to od razu sztywnieje mi dydol więc nie martw się aż tak :-)

Gość bombowiec
ja wyrywam je penseta, ale mam mniej niz 25. Brunetki chyba czesto tak maja. Jak i włosy na duzych palcach od stóp;)

Gość eleonora pospolita
boze,jak ja zazdroszcze blondynkom :(

Gość sylwia71
usuwanie włosków nic nie da , i tak będa odrastać bo likwidujecie tylko skutki , a nie przyczynę . Powodem wyrastania takich włosków w nietypowych dla kobiety miejscach ( min . w miejscu o którym piszecie) są zaburzenia hormonalne . Proponuję iść do dobrego endokrynologa , ktory da wam skierowanie na zbadanie poziomu hormonów .

Gość laserem z łydek
bardzo dobrze się usuwają włosy :) oczywiście lepiej z przodu łydki niż tyłu, bo tu cieńsza skóra :)

Gość woda utleniona
sprobuj rozjasnic woda utleniona, ale bardziej stezona - w aptekach albo kosmetycznych powinnas ja dostac i beda mniej widoczne

Gość a ja jestem blondynką
i też mam takie włosy od pępka w dół. A w sumie jestem bardzo mało owłosiona, nawet zaraost onowy ma dośc rzadki. Co prawda rozszerzył swoje terytorium na skutek wieloletniej depilacjo kremem na uda trochę:o ale jest rzadki, jasny i miękki na tyle, ze nie moge go depilowac woskiem na przykład, ani nawet golic maszyną, bo mi okrutnie wrastają włosy. Tylko krem. Na ciele w sumie prawie nie ma włosów, takie białe i mięciutkie, jak puch i jest ich mało. A pod pępkiem też mi rosną włosy i też niektóre ciemne i usuwam je pensetą. Ale nie martwcie się, słyszałam, że niektóre kobiety mają nawet włosy naokoło sutków:O I to takie ciemne...:o Jak się o tym dowiedziałam, to przestała miec kompleks kilku ciemnych kłaczków pod pępkiem:p Wyrywam i już nie marudzę;) Zawsze lepsze te kilka włsow i gładkie, jasne, okragłe piersi, iż gładki brzuch i krzaki w staniku...

Gość a ja jestem blondynką
Aha, i poziom hormonów mam ok;)

bylam u endokrynologa - mialam badane hormony - niestety (bo niestety w takiej sytuacji) sa w normie... rozjasniam je juz woda utleniona - tak jak na rekach. ale to powoduje tylko ze nie sa takie brzydkie, ale mimo wszytsko SA - dlugie i sporo ich jets. a w dodatku, tak jak na rekach - po wodze utlenionej one STOJA - jak krzaki!

a za krzaki w staniku to ci blondynko dziekuje, zastanowilabys sie nastepnym razem co piszesz, bo ja na piersiach tez ich mialam mnostwo - ok 30 w sumie, ale na to pomogl laser. na brzuch niestety juz nie.

Gość bombowiec
no tylko ze jak ktos ma włosy na piersiach to nie busz, tylko tez 2-3 kłaczki, wiec to zalezy kto co woli....

Gość rrrr girl
a ja tam woskiem je atakuje :) mimo ze widac roznice pomiedzy wydepilowana czescia a reszta brzucha ale tylko z bliska, lepsze to niz takie sterczace wlosy szczegolnie latem na plazy, no i moj facet moze mnie bez (mojej) krempacji mnie dotykac ;)

rrr girl - a on wie ze je tam depilujesz? co o tym mysli? chyba wie skoro z bliska to widzi?

Gość Gość ParafiAnka
Idź do lekarza albo masz problemy z tarczycą(potrzebne skierowanie do endokrynologa) albo udaj sie do ginekologa bo to mogą być sprawy kobiece. Nie zwlekaj!!! Idź! !! A miesiączka regularnie?