Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Natuni

jaki jest te wozek-doradzcie?

Polecane posty

jest extra :D :D :D wózek jakiego szukałam :D :D :D tylko nie wiem, który z tam podanych wymiarów jest tym od długości w gondolce i spacerówce.......

Gość mamusia Natuni
cene ma fajna chyba go kupie:)

Gość Alexxxa
Napisz do osoby, która kupiła taki wózek na allegro i zapytaj o opinię. Wózek jest ładny, ale kolory takie nieciekawe.

Gość tez mama
ALE koła niby duze ale chyba plastikowe...moze sie telepac jak fix na wybojach i nierownych chodnikach....

Gość ktoś_
Jeśli szukasz wózka,którego będziesz używać dość często to zwróć uwagę na to czy siedzisko jest usztywnione bo jeśli masz zamiar z dzieckiem chodzić na długie spacery to ważne jest by miało wygodnie,a jednocześnie zdrowo.Chodzi o to by kręgosłupek się nie pokrzywił.Następną rzeczą jest waga wózeczka.Jeśli mieszkasz w domu prywatnym to raczej się to nie liczy bo wsadzisz go do garażu czy piwnicy i po problemie.A jeśli jest to blok to raczej wózek nie powinien przekroczyć wagi 8kg gdyż często zdarza się,że dziecko usypia w wózeczku na spacerze i wtedy trzeba dziecko wtaszczyć razem z wózkiem np. na 4 piętro ( mordęka do potęgi entej,waga dziecka np. 10 kg i wózek 14kg to jest nie lada wyczyn ) Ja sama mam wózek Tako waga 18kg syn waży 12kg ale na szczęście nie mieszkam w bloku :) Ogólnie ten wózeczek,który tobie się podoba nie jest zły Pozdrawiam i życzę mądrego wyboru :)

Ja bardzo polecam wózek graco. Jest lekki, łatwo się go składa i naprawdę super można go prowadzić. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.