Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moiaussi

nie bedzie ze mna bo nie studiuje?!

Polecane posty

Gość moiaussi

hej.. moj facet powiedzial mi kiedys ze nie wyobraza sobie dziewczyny bez studiow .. ja tez zawsze chcialam isc na studia ale jestem teraz za granica..tutaj za studia trzeba placic.. od rodzicow pieniedzy na 100% nie dostane ( sami zbyt duzo nie maja)..dlatego musze najpierw popracowac i zarobic na swoje utrzymanie .. boje sie bo jak powiem o tym mojemu facetowi to on stwierdzi ze ja juz nigdy nie zaczne studiowac .. i rozstanie sie ze mna? on ma jakies chore podejscie do wyzzszego wyksztalcenia.. a jakbym miala nawet cale zycie byc sprzataczka to jak jest milosc to chyba by mu to nie przeszkadzalo?

Gość promyk...
no to chyba miłość nie jest.. :/

jeśli to jego trwała postawa to jest niemądry nie patrz na siebie jego oczami jeśli on nie może zrozumieć Twojej sytuacji tego, że możesz nie mieć możliwości to dalej będzie tylko gorzej najprawdopodobniej on nie rozróżnia osoby oczytanej i kulturalnej od takiej, która ukończyła studia, to nie musi znaczyć to samo...

jakiegoś zastraszonego i zamkniętego w sobie chłopaczka znalazłaś, może lepiej daj sobie spokój

Gość radawanka
mialam cos podobnego.....moj juz byly chlopak studiuje ja natomiast nie....czesta za to mi powtarzal ze chcialby zebym tez zaczela studiowac....i mysle ze to byl jeden z powodow dlaczego ze mna zerwal!!