Gość zaintrygowana Napisano Luty 13, 2007 http://www.zdrowko.com.pl/sklep,1772,30829582,50243283699184,03,,pl-pln,206992,0.html CZEKAM NA OPINIE. POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaintrygowana Napisano Luty 13, 2007 I jak tam,opinie???????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaintrygowana Napisano Luty 13, 2007 ??????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wierzysz ze mozna Napisano Luty 13, 2007 schudnac 10kg 1 0 dni ?bo ja jakos niebardzo lepiej jedz mniej pocwicz troche a waga zacznie spadac napewno nie tak szybko ale trwale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaintrygowana Napisano Luty 13, 2007 Ja tak z ciekawości sie pytam, bo to wszystko robie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XXXyyzz Napisano Luty 13, 2007 Nie stosowałam, ale zażywałam takie cuda, że kolejne nie robi na mnie żadnego wrażenia, jak wiesz - w tej dziedzinie cudów nie ma, to tylko cudownie oczyści twoją kieszeń, a jak sama nie pozbędziesz się tych dodatkowych kilosków, to żaden środek za ciebie tego nie zrobi. Na dodatek nie wiadomo jakie świństwo jest w składzie specyfiku, często zdarzają się środki szkodliwe dla zdrowia, a nawet zwykłe odpady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaintrygowana Napisano Luty 13, 2007 no dużo opinii nie ma,ale dzieki i za to. Ja tak tylko,z ciekawości.I tak zawsze szkoda mi kasy na takie cuda. Z hula-hop i sakanke zapłaciłam grosze.Wole sie troche popocic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość XXXyyzz Napisano Luty 13, 2007 Wiesz - o tej godzinie to normalni ludzie pracują :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaintrygowna Napisano Luty 13, 2007 A mnie to za kogo uważasz i siebie.Chyba nie pracujesz skoro sie udzielilaś???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach