Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda słów

co robic??

Polecane posty

Gość szkoda słów

znów dostałąm list od kogos "zyczliwego", kto chce mi powiedziec ze moj facet mnie zdradza...on jest ze stanow ja narazie jestem tu...ten ktos chce mnie naklonic do rezygnacji z wyjazdu do stanow...nazywa mnie glupia...co dziwne list jest napisany poprawna polszczyzna poprzedni byl koszmarny pod tym wzgledem...w liscie jest tez napisane ze osoba ktora mi radzi bedzie wysluchiwac moich opowiesci o tym jak sprawy sie nie ulozyly miedzy nami jakis czas po moim powrocie...czyli co ze ten ktos jest z Polski??...ten ktos czeka na dzien kiedy wroce do Polski cala we lzach...nie wyrabiam juz...co myslec??

Gość arturro gatttiii
że Cie zdradza

Gość szkoda słów
moze ktos ma cos wiecej do powiedzenia

Gość innaaaa
dziwna sprawa. Ale co dokladnie jest napisane w tych listach??i jak dlugo twoj chlopak jest w stanach??jak dlugo jestescie ze soba??

Gość szkoda słów
wiesz co on jest amerykaninem...jestesmy ze soba od 6 miesiecy...co jest napisane...ze spotyka sie ze swoja byla dziewczyna, sa szczegóły, ile razy z nia sypia dziennie, ze oszukuje ja tak samo jak mnie...ze jestem glupia, naiwna, ze ona(autorka listu) sluchajhac za pare miesiecy moich opowiesci nie bedzie mogla powstrzymac smiechu z mojej glupoty...to mnie zastanawia...nie wiem kto moze byc tak podly jesli to nie jest prawda...a jesli jest prawda to nie rozumiem jego powodow...skoro ma tam kogos czemu chce mnie sciagac z Polski, czemu pisze smski, wysyla maile...nie wiem

Gość innaaaa
nie wiem na prawde co ci doradzic, bo to nie jest prosta sprawa. Jestescie ze soba dopiero 6 miesiecy to nie poznalas go tak dokladnie, moze cos przed toba ukrywac, a tym bardziej jak dzieli was taka odleglosc. A te listy dostajesz poczta zwykla czy mailem??i te listy sa z Ameryki czy Polski?? i czy jego byla dziewczyna to Polka??

Gość szkoda słów
dostaje listy se stanow po polsku...jego byla jest amerykanka...ni w zab polskiego...ale caly czas mysle o tym kto bedzie mnie sluchal jak wroce i bedzie sie smial z mojej glupoty...ok niechby mnie oszukiwal...ale jaki ma w tym cel??nie lepiej zerwac i byc sobie z nia??

Gość trelemorelee
Ja myślę że ta "życzliwa" osoba, która do Ciebie wypisuje liściki może mieć plany co do Twojego chłopaka i chce Cie wyeliminować wypisuąc jakieś bzdury, moze chce was skłócić. Ale oczywiście mogę się mylić.

Gość innaaaa
no wlasnie to wszystko dziwne jest. Nie chce cie straszyc, ale kiedys mojej sasiadki corka poznala wlasnie niemca i tacy byli w sobie zakochani i ona postanowila do niego wyjechac. To bylo jakos w 2000 roku i dziewczyne odnalezli dopiero po 2 latach., On jej zabral paszport i kazal pracowac w agencji towarzyskiej. Oczywiscie ta historia nie musi sie tyczyc ciebie, ale jak bedziesz wyjezdzala do niego to koniecznie dokladny adres zostaw rodzinie i dane twojego chlopaka no i wez kase ze soba. Ja wiem, ze to tak dziwnie brzmi, ale musisz jakos sie zabezpieczyc. Nigdy nie wiesz kto kim tak na prawde jest. A osoba, ktora do Ciebie pisze, to moze probuje ciebie jakos ostrzec, ale nie wiem. Po drugie jedz i sama sie przekonasz, bo tak to bedziesz zyla w niewiedzy caly czas. Moze ktos chce odbic tobie twojego chlopka i temu pisze takie listy. A opowiadalas mu o tych listach??

Gość szkoda słów
wiesz co jak powiedzialam mu o pierwszym liscie to powiedzial to samo...ale to juz drugi list i ja powoli wymiekam...poza tym o wielu rzeczach zawartych w tych listach mowilam tylko najblizszym przyjaciólkom...nie wiem co myslec...do stanow polece juz przeszlam formalnosci zwiazane z wyjazdem...najwyzej wroce...bilet mam w dwie srtony

Gość szkoda słów
innnaaa jade na program typu work and travel wiec zakwaterowanie i prace mam...

Gość innaaaa
to nie denerwuj sie lec i sama sie przekonasz . To jak juz masz wszystko tam tzn. zakwaterowanie i prace to lec nie patrz na nic :)

Gość szkoda słów
tylko ze wiesz co nie chce marnowac czasu...jeszcze wczoraj z mon rozmawialam...powiedzial ze wyslal mi cos milego na walentynki...ze teskni i nie moze sie doczekac kiedy przylece...troxhe mi sie to kupy nie trzyma...szkoda ze zyczliwy sie nie podpisał

Gość innaaaa
sama bylam w zwiazku na odleglosc i wiem co to znaczy. Kazda glupia rzecz prowadzi do nieporozumienia. Glowa do gory i bedzie dobrze zobaczysz, a na miejscu sie przekonasz czy to prawda jest.

Gość szkoda słów
dzięki...tak czy inaczej popoludnie mam zjebane...ale dzięki za odzew i dobre slowo

\"ile razy z nia sypia dziennie\" a on pracuje? jesli tak to kiedy? grubymi nićmi to wszystko szyte...

Gość szkoda słów
pracuje przewaznie 10-12 godzin...ja juz nie wiem co zrobic

Gość innaaaa
nie denerwuj sie mowie ci to pewnie jakies glupie listy. Ktos chce ci odbic chlopaka i juz. Glowa do gory usmiechnij sie :)

Gość szkoda słów
dzięki...zawsze mam pecha

Gość svsfvs
daj spokój, każdy mógł coś takiego napisać z przeróżnych powodów (znam przypadek gdzie takie listy pisywała własna siostra adresatki anonimów będąc pewna że robi dobrze i wymyślając argumenty)

Gość szkoda słów
svsfvs łatwo powiedziec daj spokój...

Gość upupupi
hehe

Gość Tęskniąca
słuchaj ...a może to pisze jakaś Twoja bardzo dobra koleżanka co zakochała się w Twoim facecie i nie chce żebyście byli razem??? ...dziwne to co piszesz :O Jedź do USA i miej oczy szeroko otwarte ;)

Gość do szkoda slów
Ja mialam kiedys podobnie..Ktoś wysył mi anonimy i sms o podobnej terści jak Ty otrzymujesz.Oczywisćie byla to byla dziewczyna mojego chlopaka, która pisała ,ze on mnie zdradza, że tamta jets w ciąży i takie tak brednie...Ktoś ewidentnie zazdrości Waszemu szczęściu!!!!Nie wolno poddać się takim ludziom. I jeszcze jedno gdyby"życzliwy" byl naprawdę życzliwy to by się podpisał albo powiedział to Tobie prosto w oczy a nie bawił się w taką dziecinadę. Ja wiem ,że strasznie denerwujące jets dosatawanie takich listów, ale nie powól żeby ktoś zniszczył Twój zwązek. Jedz do chłopaka i bądz szczesliwa , ale jak napisałam moja przedmówczyni miej oczy szeroko otwarte. Pozdrawiam

Gość szkoda słów
polece, chocbym miala wrocic "cała we łzach" jak to napisala w liscie...zbyt duzo czasu kosztowalo mnie zalatwianie formalnosci...poza tym chce sie przekonac na wlasnej skórze... dzięki za opinie...jakby ktos mial cod do dodania to bede wdzieczna

Czy znasz Jego znajomych? Czy są w Jego gronie jacys Polacy a raczej Polki? Bo te anonimy to sprawka zazdrosnej kobiety. CO wiesz o jego przeszłości, jak długo jesteście razem? Nie mart się. Ktoś kto wysłał te listy jest niczego niewart. Szkoda Twoich nerwów.

Tak mi teraz przyszło do głowy, że może to jednak Ktoś z Polski, może Twój były chłopak, wielbiciel. Co to za problem wysłac list z Polski do Stanów do jakiś znajomych a potem stamtąd znów do Polski. Co Ty na to?

Gość szkoda słów
Jokasta byc moze masz rację, jego znajomi to sami faceci...chyba ze ma wielbicielkę...byc moze ten list to sprawka kogos z Polski...zdecydowalam sie pojechac i nie zrezygnuje...nie chce zalowac za kilka lat decyzji podjetej pod wplywem kogos kogo nawet nie znam...nie chce myslec co by bylo gdyby...

Gość szkoda słów
dziś dostałam następny list...ech...już sama niewiem czy wierzyc mu czu nadawcy listu

Gość lalala la
szkoda slow: gdyby ktos chcial cie poinformowac i uczulic co do ewentualnej zdrady - rozumiem. Raz napisalby list...wiedzac, ze zrobisz i tak co bedziesz uwazac. natomiast Ty dostajesz stale listy. A to wyglada mi na obsesyjne pisanie. czy to nie pisze jakis facet?