Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia 2007

SZUKAM PRACY W DOMU

Polecane posty

Gość Madzia 2007

Witam! Wychowuje czteroletniego synka, króry nie może uczęszczac do przedszkola, dlatego szukam pracy, którą mogłabym wykonywac w zaciszu domowym. Szukam dobrej i uczciwej firmy, która mogłaby zaoferowac mi prace bez wpłat wstępnych, z zapewnionymodbiorem towarów przez pracodawce oraz z rzetelnym wynagrodzeniem. Posiadam komputer z dostepem do internetu. Gwarantuję uczciwośc, rzetelnośc oraz chęc do pracy.. Może ktoś słyszał o takiej pracy.

Gość Madzia 2007
czy nikt z was nie pracuje w domu?

Gość orisul
Dołącz do Oriflame! W Oriflame można zarabiać na 2 sposoby: -Prezentując katalogi i zbierając zamówienia -zysk jest natychmiastowy-30 % z każdego sprzedanego produktu. -Zapraszając innych, by dołączyli do klubu Oriflame- osiągniemy dodatkowo rabaty procentowe, które przedstawiają się następująco: 3%-200pp 6%-600pp 9%-1.200pp 12%-2.400pp 15%-4.000pp 18%-6.600pp 21%-10.000pp Każdy produkt ma określona liczbę punktów premiowych-czyli pp. Aby osiągnąć wyżej wymienione poziomy procentowe trzeba uzbierać określoną (wyżej podana wartość punktową-pp). Można to zrobić samemu sprzedając na wymaganą ilość punktów lub z zespołem konsultantek które wprowadzimy do Oriflame. Przy poziomach 18,21% otwieramy działalność gospodarczą i otrzymujemy przelewy na konto. W Oriflame katalogi wydawane są co 3 tyg, a więc mamy 17 wypłat w roku! Z rezygnacją z klubu nie wiążą sie żadne konsekwencje, więc nie ma nic do stracenia.W specjalnym programie witamy można zdobyć rabaty na zakupy i prezenty. NAPISZ BY DOWIEDZIEC SIę WIECEJ!

Gość chalupnictwo
Mam do zaoferowania prace chałupnicze (np. zarządzanie korespondencją) i prace, którą można wykonywać za pomocą Internetu. Możliwość zarobku 300-1000 zł w zależności od zaangażowania. Praca na umowę zlecenie. Minimalny wkład własny, zwracany podczas pierwszej kwoty wynagrodzenia. Po więcej informacji proszę o mail na adres : chalupnictwo@epf.pl

do ori? ja miałam same straty.. nie nadaje sie na handlowca... i jak widze oferte pracy handlowiec do fabr, tynkow.. zastanawiam sie jak sobie poradze| moze bede znow przynosic same starty... faktycznie handlowac trzeba umiec..

Gość zloty
masz stały dostęp do internetu i trochę wolnego czasu,mozna zarobić naprawdę niezła kasę wszystko zależy tylko od twojego zaangażowania. jesteś zainteresowana to napiszwww.zloty@wp.pl" target="_blank">www.zloty@wp.pl

Gość elusialew
Szukam ludzi do współpracy, bez umowy o pracę,umowa licencyjna, wykształcenie min. średnie, mile wdziani studenci i emeryci, kobiety na macierzyńskim i wychowawczym, praca polega na sprzedaży i opiece nad klientem. Praca w domu i w terenie. Do wyboru cv prosze kierowac na adres Elusialew1@wp.pl