Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarujonca15

czy moge miec kolczyk w pochfie?

Polecane posty

Gość a co cie to
wes sie nie gas głupia jestes?;( jeszcze moze sobie zrób na dupie ;/ wes kurwa nie wiesz jak sie przez to spaskudzisz;/ tylko jakies suki sobie robią w piździe;/ zmądrzej

O żesz kurna, ale mnie ta ''Czarujonca'' rozwaliła^^ napisz do bravo z takim problemem dziecko, bo tu Ci raczej nikt nie pomoże

Gość alik20002000
jasne że tak ja mam 10 at 22 dzieci a kolczyk w pochwie miałam gdy miałam 4 lata a przy stosunku to nie przeskadza

Gość gość
Mieć kolczyk w tym miejscu może mieć każda dziewczyna, kobieta. Tylko pytanie po co Ci w tym wieku kolczyk w tym miejscu? Zrób sobie za 5 lat skoro masz 15 jak piszesz. Mam córkę rok starszą od Ciebie i nigdy w życiu nie dałabym jej tam zrobić kolczyka. Aczkolwiek w pępku już ma dzięki mnie. Ale zgodziłam się tylko dlatego że mam sama. Co do pochwy to też mam na dzyndzelku i po 2 w wargach ale córce swojej nie pozwolę bynajmniej do 18. I Tobie też radze się wstrzymać chociaż do 18 latek . Pozdrawiam

Gość gość
Mieć kolczyk w tym miejscu może mieć każda dziewczyna, kobieta. Tylko pytanie po co Ci w tym wieku kolczyk w tym miejscu? Zrób sobie za 5 lat skoro masz 15 jak piszesz. Mam córkę rok starszą od Ciebie i nigdy w życiu nie dałabym jej tam zrobić kolczyka. Aczkolwiek w pępku już ma dzięki mnie. Ale zgodziłam się tylko dlatego że mam sama. Co do pochwy to też mam na dzyndzelku i po 2 w wargach ale córce swojej nie pozwolę bynajmniej do 18. I Tobie też radze się wstrzymać chociaż do 18 latek . Pozdrawiam

Gość gość
gość dziś Nie da się mieć kolczyka w pochwie, bo... pochwa jest w środku. A bynajmniej, to nie przynajmniej.

Gość gość
może pokażesz zdjęcie cipki tymi kolczykami