Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona szalona.

Epilacja czy ktoś coś o tym wie??

Polecane posty

Gość ona szalona.

na czy,m ten zabieg polega? czy jest skuteczny? czy trzeba go powtarzać czesto i jakie koszta? pliz powiedzcie cos o tym ;))

Gość deferencja
Epilacja to po prostu usuwanie owłosienia wraz z cebulką. Np. depilatorem lub woskiem. Czytałam niedawno jakiś artykuł o owłosieniu "zbędnym" w babskim piśmie. Były tam wypisane różne metody i tak "depilacja" to wg. autorki usuwanie włoska bez cebulki-czyli golenie, a "epilacja" to usuwanie włoska z cebulką.;)

Gość pytanko00
serio? a ja myslałam ze z cebulka to depilacja. słyszałam coś ze epilacja to jakimś pradem usówanie.

Gość Brondynka
Usuwanie zbędnych włosków za pomocą igły podłączonej pod prąd. U mnie skuteczne, ale np. moja koleżanka nie mogła tego stosowć. Trzeba kilka razy robić zabieg, bo na raz nie można usunąć wszystkich. W miarę tania metoda.

Gość pytanko00
ahha. a ile to kosztuje? słyszałam ze jakos kolo 80 zl? tak? no i ponoć możliwe ze zostaną blizny? a jak myślisz czy to jest bardziej skuteczne od laserowego usówania?

Gość ddopole
Witam, czytam wasze posty i jest bardzo mało informacji na temat epilacji igłą Proszę o pomoć na czym polega i jaki mogą być skutki uboczne .Jak długo utrzymuję się zaczerwienienia ?Czy ta metoda jest skuteczną ? Jaki koszty takiego zabiegu (cały nogi).Dzięki i pozdrawiam.