Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yellowski

Czy faktycznie filigranowe dziewczyny są bardziej ciasne.

Polecane posty

Gość maleSerduszko
Nie jest to jednak takie dobre, w czasie stosunku tarcie jest takie, że aż para wali, a ostatnio mój narzeczony zaklinował się we mnie 3 razy pod rząd.

Gość malenka_m
ale durne pytanie cipka po prostu z czasem sama sie naciaga, bylam kiedys ciasna - tak mi mowili, a teraz cztery palce wchodza bez problemu

Gość malenka_m
aha i wlasciwie mam lepsze doznania teraz niz kiedys, nic mnie nie boli a przyjemnosci wiecej

Gość gffdhfgj
no ciekawe czy to prawda....

Gość Malutka xD
Ja mam 166 cm wzrostu i jestem drobnej budowy :) Jestem szczuplutka i mam zgrabne dlugie nozki ;D;D;D Facetom bardzzo sie podobam ;D i nie moge narzekac na brak powodzenia ;D uwazam ze filigranowosc nie zalezy od wzrostu a od budowy ciala, choc sama nie licze sobie zbyt wiele cm, ale sa oczywiscie duzo nizsze odemnie ;]

Gość Malutka xD
Zapomnialam dodac ;] Prosze o jakies odpowiedzi na moj komentarzyk bo lubie gadac z innymi ;D szczególnie na temat mojej budowy ciala, poniewaz uwazam ze takie filigranowe laseczki jak ja sa sexsowniejsze ;D

Gość Nataliaaaaaa
Ale pytanie i glupie odpowiedzi. COczywiscie ze to zalezy od wielkosci kobiety. Pierdolicie jak najebani ze kazda kobieta ma podobne wymairy. Nie prawda , czy wydaje wam sie ze kob. 150cm i 180 maja takie same pochwy??? to tak jak z dlugoscia palcow, rak np twarzy. sama jestem wysoka i wiem ze tez potrzebuej duzych rozmiarowpenisa. Male sa tez fajne, ale nie mam jakis zajebistych doznan. Nie rozumiem tylko czemu dziecinnki 150cm wzrostu pieprza sie z facetami powyzej 190cm. cos jak tatus i coreczka, tylko im nadwyrezy cipe. Do mnie osobiscie przystawiaja sie najczesciej kurduple, halllo czy tak ciezko zrozumiec ze podobne powinn z podobnym sobie.

Gość jhkhjljkl
ales ty glupia

Gość Malutka xD
Haloooooo ?? Prosilam o jakies odpowiedzi a widze ze chyba cos niepostkutkowalo ;] Do Nataliaaaaa- Ile masz wzrostu bo to mnie bardzo ciekawi ?? ;) Choc jestem drobna mnie jesszcze zaden facet nienadwyrezyl ;)

Gość Irys 222
Hej ja mam 168 cm i waze 56 kg czy jestem filigranowa ?

Gość elemele
mam 160 i ważę 49 kg, moge startowac w konkursie na filigranową laskę?

Gość Malutka xD
Do elemele- Nie bo jestes za gruba ;] Ja mam 166 cm i waze 48 kg ;] Jestem bardzo drobna i filigranowa ;];];] Nie to co ty kuleczkoOo ;p

Gość Malenkkka
MalutkaxD ty jestes dziewczynska, a nie kobieca, z pewnoscia nie masz bioder, biustu a ni nic, taki patyk

Gość elemele
jeny, za gruba!!! Się załamnę chyba!!!

Gość odpowiadam na pytanie
niska czy wysoka nie ma zwiazku z tym jaką ma pochwe jestem lekarzem ginekologiem i niezle sie uśmialem z waszych wywodów i wniosków to sprawa indywidualna :) pozdrawiam

Gość Malutka xD
Do Malenkka- Fakt. Bioder nie mam i mam dosc dziecienca figurke ale biust mam i z pewnoscia lepszy od ciebie zazdrosnico ;]

Gość Malenkkkaa
a skad ta pewnosc? nie jestem zazdrosna, tylko stwierdzam, ze wg mnie jestes za chuda, ja bym sie zle czula bedac samymi kosciami obciagnietymi skora.

twarz najważniejsza:P a co do biustu - ja mam maly i za nic bym go nie zmienila, mozecie sobie pisac, ze zazdroszcze komus rozmiaru D, ale ja wiem swoje:D jedna z rzeczy, ktorej na 100% bym nie zmienila;)

Gość ojmos
czy kobiety z nadwagą są ciaśniejsze?? Podobno chude są szerokie, a grubym odkłada się tłuszcz tu i tam dlatego są ciaśniejsze...

Gość monga179u8xxx
Jak ktoś ma 160 cm i waży 50 kg to jest pulpetowaty a nie filigranowy. Ja mam 172 cm wzrostu i ważę 46 kg :) Żałuję, że nie jestem wyższa... no ale trudno, trzeba wykorzystać to co natura dała i pozostać przy fotomodelingu :)

Gość marika1324
ja mam 150 cos i naprawde jestem drobniutka. a co do pytania to nie mam pojecia ;p

Gość pie***licie ze glowa boli
tak naprawde to ma to znaczenie podczas porodu. niskie i drobne panny moga miec wiecej problemow i nieprzyjemnosci. a jesli chodzi o rozmiar to naprawde smiac sie chce. dlaczego niby filigranowa = ciasna? to wysoka i z szerszymi biodrami juz co wg was ma... wolną przestrzen w organizmie? do cholery, myslcie troche. większa budowa ciała = grubsze kości = większe umięśnienie (nie mówię o kwestii wyćwiczenia). jasne, że może subiektywnie wydawać się mało ciasna dla faceta z maleńkim fiutem... wówczas tacy wolą oczywiście drobne panny. normalny facet nie poczuje różnicy.

Gość iwantmycake
ja mam wymiary 158/42 kg. jeszcze niecały rok temu było 49 :p usłyszałam, że jestem, ale to chyba zależy od budowy. u mnie biodra są dosyć wąskie :))