Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toshiba

po raz kolejn nie zdałm prawka..

Polecane posty

Gość toshiba

To był już 4 egzamin. Ktos mnie przebije?? I czemu do cholery egzaminatorzy to takie szuje??

Gość nie martw sie
ludzie zdaja po 15 razy:)ja zdawalam 5 teraz bede zdawac znowu testy :(i praktyke:(

Gość toshiba
No ale sama powiedz że to jest chamstwo, przeciez ja umiem jeździć!! i znam przepisy!!!

Gość monikaratownika
nie lam sie ja zdalam za 3 razem i to tylko dlatego ze egzaminator na mnie lecial :p

Gość a ja za 8 ale i tak
miałam spora pomoc ;)

Gość Ja bez nicka
Ja nie zdałam, już pięc razy... Też musiałam zdawać teorię drugi raz... Już mnie to tyle kasy kosztowało i nerwów, ze szkoda słów... Sądzę, ze już lepiej załatwić jak sie już nie zda za 1 razem, bo na jedno wyjdzie, a przynajmniej nie ma stresu.

Mysle, ze brak Ci koncentracji i nie zwracasz uwagi na szczegoly - nawet tu na forum post wysylasz w dziale \"zyciu uczuciowe\" - chyba ze kochasz swoj samochod i nie mozesz nim jezdzic :) Nie ma co sie zalamywac - gorzej jakby to mezczyzna nie mogl zdac (jak moj brat 6 razy i nic:) ) - Ty mozesz byc wozona przez swojego faceta ;)

Gość rarararra
Ja mam prawo jazdy od 1999 r. Udało mi się je zdobyć dopiero za 6 razem. Nie przejmuj się i głowa do góry. To straszny stres, a egzaminatorzy niczego nie ułatwiają. Pozdr :)

Gość titit
a ja teorie zdalam za pierwszym razem a jazde za drugim :D a moja siostra za 7 calosc jakos tej jazdy nie mogla zaliczyc

Gość kelwin klajn
egzamin musi być trudny, bo jazda samochodem to nie zabawa, co roku samochody zabijają pare tyś ludzi!!!! Ludzie teraz nie ma placu! Jak wy możecie tego nie zdać ???

\"czemu do cholery egzaminatorzy to takie szuje??\" to twoja wypowiedź. A ja mam pytanie jeśli była wina egzaminatora i ty nie popełniłaś błędu to czemu się nie odwołasz? Teraz wszystko jest nagrywane. Jeśli jednak wiesz że popełniłaś błąd to czemu zwalasz winę na egzaminatora?

Gość ja oblałem 3 razy
pewnie dlatego ze na mnie nie leciał :P