Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydulalala

BRZYDULA? to ja..

Polecane posty

mam 1.62 wzrostu w porywach do 1,.63;) waze hmmm o duzo za duzo, cos ok. 70kg. mam dlugie czekoladowobrazowe wlosy+grzywka, oczy koloru zielonego,zodiakalna waga. twarz zwyczajna niczym sie nie wyrozniajaca. jak sie pomaluje i spojrze w lustro nawet sobie myusle ze nie jest tak zle, ale to tylko czasem. ponoc moj atut to biust w rozm. c, ale chetnie go zamienilabym na mniejszy i wygodniejszy, bo mam dosc, zwlaszcza gdy sie gdzies spiesze i biegne, nic mnie nie unosi nad ziemia jak pamele w slonecznym patrolu, a raczej do tej ziemi przytlacza:P lubie chadzac w spodniczkach i szpilkach, chociaz lydki mam jak na mnie dosc zgrabne, chociaz to:P generalnie jestem mila, czasami uparta, ale taka raczej zywiolowa dusza towarzystwa, duuuzo znajomych i zycie towarzyskie kwitnie. ale faceci chyba sie mnie boja. no bo jak sie nie bac kogos kto tak wyglada:P czasami tam zlapie kogos na tym ze mi sie przyglada i usmiechnie, ale nic raczej z tego nie wynika. ubieram sie raczej na ciemno, lubie styl elegancki, ciemny zakiet + prosta spodnica, rzadko kiedy spodnie, bo czuje sie w nich jak 3drzwiowa szafa:P aaa dodam, mam 20 lat i nigdy jeszcze nie mialam faceta. choc czasami nawet zdarzali sie adoratorzy, ale rzadko i nic z tego nie wychodzilo.. aaa i co jeszcze: uwielbiam sie smiac, tanczyc (widzieliscie kiedys tanczacego slonia? tak to mniej wiecej wtyglada:P) i grac na klawiszach oraz obowiazkowo niestety kocham jedzenie. czy moze byc gorzej? :P

hehe dar jasnowidzenia mam chyba, skad wiedzialam ze taki komentarz sie pojawi? wlasciwie to nei wiem, chyba sie zale..

Gość wróć
brzydula nie miala przyjaciół

70 kilo przy Twoim wzroscie oznacza, ze powinnas zrzucic 8, maksymalnie 10 kilogramow. moze zamiast sie uzalac, po prostu sie za to wezmiesz? :)

sie biore od uhuhuhuhuh i jakos zabrac nie moge, bo kocham jesc i spac. normalnie nie narzekam, normalnie mnie to denerwuje, tylko dzis przedwalentynkowo jakos sie tak to wszystko zebralo i pomyslalam ze nie bede nikomu z bliskich glowy zawracac, tylko tutaj troszke posmece;) kurcze, fakt, pasowaloby sie pozbyc tego tluszczowego zapasiku, ale tak trudno cos racjonalnego wymyslic.. ale masz racje anyzowka, masz racje...

Gość wróć
a pisałaś tam gdzieś wyżej ile masz lat?

ale niskokaloryczne jedzenie tez moze byc smaczne, a aktywnosc fizyczna - tak samo przyjemna, jak spanie ;)

Gość ornetka
jestes nienormalna czy cos z tobą nie tak

Gość ornetka
do tej pory nie miałas faceta?????

Gość *fajny*
8-10 kg? raczej 12-15 kg za duzo!!! :o

pisalam, mam 20 lat. nienormalna? dlaczego? wszystko ze mna ok, poza tym co wyzej napisane w pierwszym poscie :P

Gość ornetka
cos chyba nie tak jak nie masz chłopaka

Gość ornetka
pewnie chodzisz wczesnie spac

obliczylam - prawidlowa masa ciala dla osoby o wzroscie 1,62 wynosi: od 52,5 kg (BMI=20) do 65,6 kg (BMI=25). autorce wystarczy zrzucic 5 kg, aby miescic sie w normie antropometrycznej, a jak jej sie chce, to moze zrzucic nawet 17,5 kg. jej sprawa.

Gość beatkaaaaa
przestan pier­dolic anyzowka, bo az sie nie chce czytac tych wypocin :o

Gość ornetka
gdybys miala chłopaka to schudłabys raz dwa

Gość ornetka
a tak siedzisz i tyjesz

Gość ornetka
gdybys miala chłopaka to schudłabys raz dwa

Gość ornetka
pa idę na spacer jutro się odezwę

Do najgrubszych wcale nie nalezysz, od wagi bardziej sie liczy poczucie humoru, a Tobie widocznie go nie brakuje, po prostu jestes mloda i wszystko jeszcze przed Toba, buzka! 👄

jasne, kazdy woli czytac wypociny pomaranczy na tym topiku :D :D :D pomarancze - sami przestancie pierdolic, jak nic sensownego do powiedzenia nie macie, z kazdego topika robicie wielkie g...

Za chwilę tu Ciebie zryją walnięte babsztyle , które same wyglądają jak pasztety , słyszałem w hipermarkecie jak jedna do drugiej koleżanki mówiła na temat innej kobiety , co z tego że extra się ubiera skoro jest brzydka jak noc listopadowa, żaden facet jej nie zechce , więc po cholerę się tak stroi , wredne dla siebie jesteście kobiety , tak zwane tylko z nazwy kobiety, faktycznie to nawet kobietami nie jesteście .

dziekuje za wasze posty anyzowka, enamorada oraz pierwszy-lepszy;) wiele w tym co piszecie racji.. postanowilam ze jednak ogranicze jedzenie i moze zrewolucjonizuje w koncu moj swiat;) wczoraj spedzilam wieczor z kolezankami w pabie i o dziwo zwrocilam na siebie uwage pewnego milego mlodego mezczyzny. skonczylo sie na paru usmiechach z jego strony, ale i tak jakos mi sie milej zrobilo;) a dzis wciagnelam 1 paczka i mam zamiar na tym poprzestac;) pozdrawiam cieplo w ten deszczowy (przynajmniej u mnie) dzionek;)

Gość Zazdrosnica
Ja jestem bardzo ladna i szczupla i nie wydaje mi sie, zebym byla lepsza od ciebie Bo np nie mam wielu zalet wymienionych przez ciebie, a one sa wazniejsze niz chudosc czy piekna twarz Pozdrawiam i nie masz sie co zalic, kg mozna zbic ale rdze ze srodka ciezko wytepic

witaj zazdrosnico;) wiesz wychodze z zalozenia, ze jesli tylko sie chce gory mozna przenosic, jezeli zle ci ze sama soba popracuj nad tym, temperament o wiele trudneiej zmienic niz wyglad, zapewne potrwa to dluzej, ale uda ci sie, ja w to wierze. pozdrawiam serdecznie;)

Brzydulo, powiem Ci tak: lepsza ciekawa brzydula niż nudna piękność :) Jeżeli masz to \"coś\", jesteś pełna energii, pogody i potrafisz mieć dystans do samej siebie (a z Twojego postu wynika, że tak), to na pewno zwrócisz uwagę kogoś interesującego. Pozdrawiam, zjadłam pół pączka i mam dosyc :o

a wlasciwie to dzis doszlam do wniosku ze nikogo nei szukam, zmienie sie moze odrobine bo ciut za duzo tych kg przybylo, ale nie mam zamiaru katowac sie na wieszak, bo po prostu lubie jesc i uwazam ze kobiece ksztalty (oczywiscie w racjonalnych proporcjach) bardziej do mnie pasuja i dobrze sie czuje, tak kobieco powiedzialabym nawet;) a ksiaze jak ma sie znalezc to predzej badz pozniej sie znajdzie i pokocha mnie taka jaka jestem, ot i co!;) (nie wierze ze ja to napisalam:P) czipsuś jako ciekawostke dodam ze tez lubie chipsy z biedrrrrony, wielka paka solonych mniaaaam choc wiem ze to biale zabojstwo:P