Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiulka25

Błagam!Jak przepalić pokarm???

Polecane posty

Gość jajecznisia
Odciagaj laktatoreem jak ci sie robi niekomfortowo. laktator slabiej ciagnie niz dziecko i nie bedzie tak pobudzal laktacji. I wprowadzaj stopniowo mm

Gość gość
Słyszałam, że są tabletki, dzięki którym przepada się pokarm, ale niestety nie będzie się miało w przyszłości pokarmu. Ja natomiast używałam liści młodej kapusty, piekło jak nie wiem, ale po kilku dniach nie mialam juz pokarmu, no i do zapalenia nie doszło. Liście młodej kapusty rozbija tluczkiem do mięsa i włóż w biustonosz, tylko nie ściągaj mleka. Będzie boleć, ale pomaga ;) Powodzenia

Gość gość
Moja rada to herbatka z szalwi! Ja tak robilam, ze w okresie "przejsciowym" z piersi na mm calkiem, przystawialam dziecko przed butla na coraz krocej, potem co drugie karmienie, co trzecie i po miesiacu takiego ograniczania + herbatka z szalwi pokarm zanikl bez zadnych zastoi i bolu. Sciagacz pokarmu mi wiecej zaszkodzil niz pomogl - piers po nim mnie bolala, do dzis jestxbardziej tkliwa :-/

Gość gość
Ja wykarmilam 3 dzieci.... Na początku tak jest z skutkami, że podkrwawiaja.... Życie, trzeba zacisnąć wargi i karmić, a najlepsza maść to modeli kosztuje 50 zł ale to czysta lanolina... I trzeba już z tydzień przed porodem smarować.... Jasne najlepiej żeby nic nie bolało a mleko odrazu leciało literami.... KP to na początku wyzwanie które procentuje później.... aaa nie jestem matka idealna ale dla mnie KP to była po prostu wygoda która zeczywiscie najpierw zaczyna się bólem i krwią