Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no wlasnie

DENTYSTA DZIECIĘCY WAWA

Polecane posty

Gość no wlasnie

no wlasnie Szukam dobrego dentysty dziecięcego w Wawie. Czy ktos moze mi polecic jakiegos? Mam problem z dzieckiem 5 lat, ostatnio u dentysty nie chciala otworzyc buzki A ma juz sporą dziurkę, chodzi mi o jakiegos takiego z podejsciem do dzieci zeby ją zagadał i w tym czasie zrobił ząbek.. [14.02] 09:51 Neonowka Poszukaj w ksiazce tel pod terminem: pedodonta. [14.02] 09:53 czytajac kafe polecam elefant na ursynowie [14.02] 09:57 agais 5 lat i dziura WOW pewnie nitki dentystycznej na oczy nie widziala [14.02] 10:04 no wlasnie co w tym dziwnego ze dziura? skoro nie chce myc zebow a je duzo slodyczy? O mycie zebow jest codziennie awantura, ciekawe jak w przedszkolu myje... A slodyczy niestety nie unika, dlatego szukam dobrego dentysty. A gdzies na Pradze?

Gość no wlasnie
mamusie czy wy chodzicie ze swoimi dziecmi do dentysty, czy potraficie rozprawiac tylko o ciazy i pieluchach?

Gość czytajac kafe
chodzimy ale ty jestes glupia i nie chcemy z toba gadac :o

Gość gość
jedz na Al. KEN 96 w Warszawie, tam znajduje się gabinet stomatologiczny http://estedent.com/ do którego chodzę z córką na leczenie. Ostatnio byłyśmy tam w kwietniu na leczeniu próchnicy. Moja córka dzielnie znosi badania i leczenie. Gabinet i pracujący w nim lekarze jej odpowiadają.