Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka_m

fajna strona z pazurkami

Polecane posty

Gość majka_m

znalazlam fajna strone z pazurkami - www.art-nails.pl ciekawe od jakiego wieku mozna robic sobie takie paznokcie. zdaje sie ze jest tam pokazana metoda nakladania zelem utwardzanym uv. czy sa jakies ograniczenia co do wieku, chcialbym sobie zrobic takie pazurki :)

Hej nie ma ograniczen wiekowych co do zakladania paznokci. Ale ograniczenia bywaja np, wykonywaniu jakiegos zawodu, np. masazysci nie moga miec zakladanych tipsow. jesli jestes uczennica to radzilabym Ci zrobic pazurki bardziej delikatne,zeby za bardzo sie nie rzucaly w oczy, poniewaz nauczyciele roznie na ta patrza. niektorym to przeszkadza, a niektorym nie... Wiesz wybor nalezy do Ciebie jakie sobie zobisz,ale ograniczen wiekowych nie ma:) Pozdrawiam

Gość majka_m
bardzo dziekuje za odpowiedz... musze przyznac ze bardzo mi sie to podoba. nie wiem jeszcze ile taki zabieg kosztuje ale wydaje mi sie ze warto :]

Ladne sa takie pazurki. Takie przedluzenie roznie kosztuje. Zalezy gdzie, ale tak waha sie miedzy 50-60zl zalozenie, to jest taka srednia cena, sa tez drozsze.Potem musisz uzupelniac tak co 3-tygodnie...uzupelnianie jest tansze kosztuje ok 30zl. Te ceny ktore podaje to sa w przyblizeniu. Aha jeszcze jedna uwaga po takich pazurkach niszczy sie naturalna plytka. Pozdrawiam

Gość majka_m
w zasadzie medal ma dwie strony. slyszalam ze przy malowaniu niezbyt dobrymi lakierami, plytka paznkocia jest przebarwiona, zwlaszcza kiedy stosuje sie jeden kolor. dziewczyny ktore znam i zdobia sobie paznokcie zelowa metoda mowia ze paznokcie szybciej rosna, nie lamia sie no i oczywiscie jest jeszcze kwestia wygody - odnowa raz na trzy tygodnie. tak czy siak jest to ingerencja w plytke wiec pewnie minusy sa przy jednej jak i drugiej metodzie.

Gość ktoria33
coz ponad ładnymi paznokciami jezeli nigdy sie nie miałol długich zdrowych i zadbanych paznokci to po co sie martwic zniszczonymi paznokciami po przedłuzeniu heh kazda stylistka o wysokim mniemaniu powie ze sie nie niszcza niszcza sie niszcza ale swoja droga skoro nie umie sie wychodowac własnych po co martwic o cos co nigdy nie przysparzało nam radosci

Oj kochane to zależy :) niekiedy takie dziewczyny biorą i 100 zł. za pazurki :) A już w salonach nie chcę mówić :o i to jeszcze w tych małych miastach :o biorą od 100 wzwyż. Ja mieszkam w większym więc i tego jest sporo i jakieś tam w miarę normalne ceny są ale jak pojechałam do małego miasteczka gdzie mieszka mój chłopak to tam powariowali z cenami :D ale cóż jak nie mają konkurencji bo np. 3 na krzyż salony są to tak sobie śpiewają za tipsiki :D

Gość ktoria33
fakt jak nie maja konkurencji to cykaja te ceny babka w miescince niedaleko mnie woła 180 zł heh nie dziwie sie płacic rachunki musi itp ja niekiedy nie biore kasy od lasek taka dobra bywam a jak juz laska do szkoły chodzi to czasami mi sie powie co łaska nie twierdze ze zawsze za darmo robie ale kasuje te ktore same z kasa sie pchaja mi wystarcza tyle zebym nie musiała od mojego faceta targac kase na moje hobby zapraszam jak kto chce do mnie za co laska hihihii

Gość majka_m
ja mieszkam w malym miescie. wczoraj sie dowiadywalam o cene takich paznokci jak na www.art-nails.pl koszt pazurkow to jakies 80 zl. dosyc wysoka cena. ale z drugiej strony mozna sobie pozwolic na taki luxus raz na jakis czas. niedlugo ide na impreze karnawalowa i mysle ze to bedzie dobry pomysl.

Gość bertiiiii
fajne paznokcie na tej stronie. ja tez takie mam. polecam wam dziewczyny. czasami trzeba pocierpiec aby byc ladna :)

Gość shykity
na stronie http://crystalnails.pl/strona_html/galeria.php zdobienia sa wykonywane technika air brusch (nie wiem czy tak dokladnie sie to pisze). tak technika nie wymaga zbyt duzych umiejętnosci od stylistki. wszystko wykonuje maszyna. natomiast na www.art-nails.pl wydaje mi sie ze dziewczyna wykonuje sama wszystkie wzory - wlasnorecznie. sama zdobie paznokcie wiec wiem co mowie. pozdrawiam

Gość Gość w dom - Żona w ciąże.
www.art-nails.pl te pazury są ohydne, niedobrze się robi

Ta na art-nails na bank sama zdobi te pazurki, żelowe zresztą. Fajne są te z brokatową końcówką, mi się brokacik bardzo często ciągnie za żelem, jak takie robię.

Gość estrelita
ja tez robie pazurki, fajne na www.art-nails.pl, bardzo mi sie podobaja

Gość malaroo
super stronka:) śliczne te pazurki,takie do zrobienia a nie jakaś tam maszyną...

wejdzcie sobie na tą stronke tam dopiero dziewczyny maja pomysły a galeria jest bogata w tyle wzorków że nie da się tego wszystkiego obejrzeć!! www.eurofashion.com.pl

Gość malaroo
Oj Wiola dużo tam pazurków tzw. konkuroswych, są fajne, ale mnóstwo badziewia też;)

Gość malaroo
konkursowych;)