Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modra rzeka

mam biala wydzieline nie ciagliwą?!!!!!

Polecane posty

Gość modra rzeka

pytam tak z ciekawosci 2 dni temu mialam stosunek seksualny (calkiowity ,sperma byla we mnie)te dni jeszcze mozna zaliczyc do konca plodnym,ja bardzo dobrze znam swoj organizm i teraz powinnam miec taki sluz zolty nie ciagliwy jak guma to mi sugeruje ze zbliza sie okres to sluz progestenowy ,a takiego jeszcze nie mialam cala pochwa pokryta jakby rozrzedzonym mlekiem ale mysle ze to nie ciaza nie mam zadnych objawow ani piersi mnie nie bola ,czasem jajnik zakuje i to wszystko

Gość modra rzeka
zna moze ktoras z was co to?

Gość zrób mu prezent-kup sobie słow
no to słabo znasz swój organizm

Gość po stosunku to normalne

Gość modra rzeka
dzieki bo myslalam ze to ciaza a ja mam dopiero 17 lat

Gość modra rzeka
i co to znaczy sugerujecie ciaze?po stosunku wyolywa ze mnie sperma pewnie a bylo jej duzo bo byl solidny wytrysk

Gość grubaska kiedys.....
nie to zawczesnie dziewczyno by cos stwierdzic ,prawdopodobnie wyplywa ci nadmiar spermy ,jakbys byla w ciazy to by cie bolaly piersi ,zreszta tak krotki czas to z drugiej strony moze brak jeszcze objawow -w kazdym razie zycze zebys nie miala ciazy bo nie chcesz -pozdrawiam

Gość luiza....
dziewczyno a dlaczego sie nie zabezpieczasz?mozesz miec problem teraz ,ja wlasnie mialam taki objaw jak ty pelno lepkiego bialego sluzu ,do tego zaraz po stosunku doszly zaparcia ,leciutki mdlosci i zgaga i za 9 mcy -Piotrus juz byl:p

Gość jjjjjjjjj
Ja miałam takie mleczne śluzy jak zaszłam w ciążę. Sperma jest troche inna. Ale te objawy wystepują po dłuższym czasie. Dwa dni to za krótko.

Gość no wlasnie jak jest
z tymi zaparciami.. ja czekam na @ i w sumie to powinnam miec dzis lub jutro i od wczoraj mam takie zaparcia ze szok... wysilam sie a tu nic :/ zawsze tak jest w ciazy? ja bardzo chcialabym miec dzidzie no i kolejne rozczarowanie bedzie strasznie :(

Gość lonia-monia
HEJ mysle ze nie masz sie co martwic napewno dostaniesz okres -pozdrawiam