Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aNaNa

czy to ciąża HELP?

Polecane posty

kilka dni wcześniej niż do tej pory pojawiły się jakby objawy okresu tylko że trochę dziwne bo jest ból dolnej części brzucha (i jest jakby piłeczka - taki wiekszy) a na podpasce nie ma nic dopiero przy załatwianiu są jakieś wydostajace się skrzepy, które aby się wydostały muszę im trochę pomóc. Czy coś się dzieje nie tak czy to okres czy ciąża. Pomóżcie co to jest.Czy coś się dzieje złego.

Gość -ala-
ciaza raczej odpada, bo skad te skrzepy moze to poczatek @, poczekaj pare dni az sie "rozwinie"

może nie tyle skrzepy co wtedy wydostaje się ciemna krew i towarzyszy temu jakiś taki skrzepowa wydzielink.A dlaczego brzuszek jest taki piłeczkowaty.Tj. tak jakby się w trakcie okresu cała ta krewka nie mogła wydostać na zewnątrz. Boję się żeby się tylko jakiś krwotok nie robił albo juz nie wiem co

Gość -ala-
radze udac sie do gina jak najszybciej, niech zrobi usg jezeli jestes po terinie @ to zrob test jezeli masz podejrzenia 🖐️

nie wiem o co chodzi z tym terminem i usg, ale w woli przypomnienia nie jestem chyba w ciąży więc co za termin

Gość -ala-
jezeli spoznia ci sie okres to zrob test, bo na samym poczatku pytalas sie czy to moze ciaza

wręcz przeciwnie podałam że mam jakby podejrzenia że właśnie okres jest tylko trochę inny niż dotychczas stąd mój dalszy wywód

przecież z tematu wynika że nie wiesz czy jesteś w ciąży czy nie więc co ci szkodzi zrobić test? a od kiedy masz ta wydzielinę i powiększony brzuch? bo jeśli kilka dni to napewno ci się kraw w środku nie zbiera bo byś gorączkowała. życze powodzenia

ej no w temacie jest wyraźnie napisane : czy to ciąża?

Dzięki SARITA test dziś zrobię a te objawy ten brzuszek i całą ta wydzielinkę mam 2 dzień. Wg moich obliczeń jeśli miałabym dostac okresu to właśni dziś to miałoby się stać.Ale tak byśmy chcieli żeby to była ciąża