Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzagunia24

lesbijka

Polecane posty

Gość Ania 255
Ale jak tak bardzo łatwo się zako.chujesz to skąd wiesz czy to jest na poważnie. Polecisz do Kanady a potem okaże się ze to nie było to. I co?

Gość 111ja tez
ostatnio podkochuje się w zawiadowcy stacji Zawiercie-Szczakowa..chyba zrobie coś szalonego :O

Gość 111ja tez
wiem bo jestem doświadczoną kobietą która przeczytała wszystkie ksiązki Kingi Dunin i Kazimiery Szczuki oraz Putramenta

Gość Ania 255
Ale co ma do tego ilość przeczytanych książek

Widze, ze bardzo zabawne osoby sa na forum..Jak cos Wam sie nie podoba, to nie patrzcie;) Chyba macie jakies kompleksy i musicie sie powyzywac w necie:) Pozdrawiam takich inteligentnych ludzi :* Poki co jestem za mloda chyba(18), nie mialam jeszcze mezczyzny:) Ale jestem pewna, ze kiedys bede chciala sprobowac i nie ze wzgledu na mode, czy cos takiego, tylko z ciekawossci. Nie uwazam tego za obrzydliwe, czy cos podobnego. A jak ktos ma jakies przeciw, to niech napisze normalnie, a nie w taki zalosny sposob :) Pozdrawiam

Gość annike
ja mam bardzo duza ochote na seks z kobieta....Kiedys w liceum mialam nawet "dziewczyne",chodzenie za reke,patrzenie sobie w oczy,buziaki,a na imprezach ostre calowanie...niestety wtedy pojawil sie on...ja nie moglam sie zdecydowac...ona poczula sie zraniona..odeszla..a ja jetem teraz z nim i czasami razem snujemy takie plany,zeby znalezc jakas laseczke dla mnie....on marzy o tym od dawna:)

Gość Ania 255
w wolnych chwilach czytuje Anie z zielonego wzgórza ,na przemian z peep show,szczególne w latrynie .Ciao 🖐️

Gość annike
nadmienie ,ze dobijam juz 70-tki ,ale swietnie sie trzymam 🖐️

Gość 111ja tez
durne są te wasze podszywy

Gość annike
widze ze temat w sam raz dla poszywaczy.moj post jest tylko powyzszy,chyba zrobie sie "czarna"...

Dzieki \'\'lubie gangbang\'\' :) Pewnie dlatego, ze skorpionica ;) My mamy to we krwi. A tak na powaznie, to nie mam uprzedzee i ciesze sie z tego. No i nie jestem taka tepa, jak coniektorzy wypowiadajacy sie. Po co sie tu logujecie, skoro nic normalnego do powiedzenia nie macie, hm?:) \'\'lubie gangbang\'\' szczegolne pozdrowienia 4 U

Wybacz, ale niestety nie :) dzieki za pozdro, ale nie martw sie! Jak nie ja, to ktos inny, wybacz, jesli Cie zranilam.... ;] heeee

Listopadowa,a interesuje cie seks tylko z kobieta,czy masz cos przeciwko,zeby jakis facet cie\"podgladal\"jak jestes z inna?

Nie wiem... Poki co nie planuje jeszcze sexu z kobieta, pewnie za pare lat,wiem, ze chce sprobowac. nie myslalam nad tym tematem az tyle, ale kto wie ?;)

hehe,Lubie gangbang,niezly z ciebie kozak musi byc skoro zaintersowales swoja osoba lesbijke buhahaha

napewno byś chciał żebym miała go w buzi ale pozostają Ci tylko marzenia.... Jestem jestem ale jak czytam wasze wypowiedzi to płakac mi się chcę...

No niestety. Za madre nie sa. Ale masz swoja odpowiedz. Na pewno sama nie jestes ;] A to, ze na kafe coraz wiecej nieodpowiednich ludzi to juz nie Twoja wina. Ja juz zmykam stad, bo tez szkoda gadac.