Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropla deszczu

ZWIĄZAŁAM SIE Z ROZWODNIEKIEM...TERAZ TYLKO KŁOPOTY...

Polecane posty

Gość kropla deszczu

dziewczyny, jeśli i wy jesteście w takiej sutyacji, pomożcie, bo juz nie wiem co robić moj facet ze swoją była żona nie moze dojsc do porozumienia w sprawie dzieci ( dwie corki) i mieszkania ktore maja na polowe . teraz zaczna sie sądzić jak nie o dzieci to o mieszkanie, a ja myslalma ze jak facet jest po rozwodzie to juz po wszytskim, a te najgorsze chyba dopiero sie zaczyna, mam dosc...

Gość svsfv
Nie koniecznie "zawsze". Mój zerwał z byłą żoną wszelkie kontakty. Wprawdzie zostawił jej wszystko, nawet dziecko, ale jest wolnym człowiekiem (wiem że to brzmi dziwnie w kontekscie dziecka ale w tym przypadku dla jego córeczki było to najlepsze rozwiązanie, z wszystkich nienajlepszych).

Gość zawszw
poczytaj se inne wątki na ten temat to sie dowiesz wiecej....

tak to jest, kiedy dla ludzi kasa liczy się bardziej niż uczucie

Gość DO ewa33
chyba glupia jestes jakas albo hipokrytka, co mozna gadac o milosci jak sie nie ma co do garnka wlozyc, zeby milosc kwitla to musi miec jakies bezpieczenstwo kwitniecia, jakies wspolne plany, marzenia i tym podobne. jak sie nie ma kasy to co - ruchac sie i plodzic biedne dzieci? kasa jest wazna i tyle a kto twierdzi inaczej jest albo klamca albo duren

głupia to Ty jesteś, jeśli uważasz, że nie ma przyszłości przed ludźmi, którzy np. mieszkania nie mają jasne niech się facet procesuje z byłą o te pół chałupy przez najbliższe 10 lat, zatruje życie sobie, swojej nowej babce i swojej eks tak będzie lepiej i mądrzej wg Ciebie poziomu kulturalnego (na podstawie słownictwa) nie skomentuję

Gość do ewa33
no jasne, najlepiej niech jej zostawi cala chalupe a sam pojdzie precz...oj ewa ewa33.....jestes typowa polska eksiówa

to raczej Ty zachowałabyś się jak typowa polska rozwodnica - wydrzeć jak najwięcej dla siebie, nieważne, jakim i czyim kosztem bo jak ta ostatnia sierota - sama na siebie nie umiesz pewnie zarobić i tyle będziesz miała, co wydrzesz komuś wyobraź sobie, ze ja akurat zostawiłam eksowi wszystko, zabrałam swoje rzeczy osobiste i kompa i poszłam sobie zacząć nowe życie szkoda mi było marnować swój cenny czas i zdrowie na walke o kasę i rzeczy to tylko rzeczy i nie żałowałam nigdy tego kroku, mogę powiedzieć, że mam szczęście i jestem szczęśliwa a Ty?

Gość neksiów
do ewa 33 - ja tez jestem szczesliwa. latwo jest odejsc jak sie nie ma dzieci, troche gorzej to wyglada jak sie dzieci ma . ty jestes mloda mozesz zaczac od nowa, tylko co? za rok czy dwa tez tak sobie wyjdziesz z kompem? a co z kolejnym ktory zapewne tez okaze sie w twoim mniemaniu frajerem? mysle ze nalezysz do pokolenia ktore na rowni traktuja seks , nowa kiecke, nowa szminke i wlasne EGO - wszystko musi byc jak z marzen a jak nie jest to stare wywalamy a kupujemy nowe

Moja była nie czekała na postanowienie sądu. Wróciłem z podróży służbowej i zastałem ogołocone mieszkanie. Nawet kaloryfery były zdemontowane :D