Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babayta

Cwiczenia i odżywki białkowe ...

Polecane posty

Gość babayta

jak to da efekt? czy pomaga w chudnieciu, czy powoduje szybsze uzyskanie mięsni ?? wie ktos?

Gość babayta
nitk nie wie??

Gość was isc los
przybycie masy misniowe

Gość babayta
ale spala sie tłuszcz? czy nie?

Gość kisiaczek85
tutaj masz linka o białku. Raczej nie ma potrzeby brać odżywek, no chba, że trenujesz na siłowni, albo jakiś inny sport. Ale poczytaj to się dużo dowiesz.

cyt.:babayta jak to da efekt? czy pomaga w chudnieciu, czy powoduje szybsze uzyskanie mięsni ?? wie ktos? odp.: szczegóły masz w temach: Obciążenia statyczne i dynamiczne, Chudnij bez wyrzeczeń, 4 warunki determinujące zdrowie, ZAsady dietetyczne i inne na poniższej www

Gość babayta
ale jak sobie tak cwicze w domu... ?

Gość czy jest
piesek ->> a czy na tej stronie sa jakies cwiczenia co do rozciagania ciala?

Gość ggggggg

Gość a na co

Gość maciek packer amator
Wiele zależy od samej odżywki białkowej, twojego treningu, diety i celów jakie sobie wyznaczysz. Odżywka jest bardzo pomocna w budowaniu mięśni, co nie przeszkadza w stracie tkanki tłuszczowej. Białko jest zalecane po każdym treningu, do tego jest bardzo smaczne :) moje ulubione: http://twoje-odzywki.pl/bsn_syntha_6_-p-1350-18-18.html

Gość odchudzaczall
Również bardzo wysoko oceniam to białko Syntha 6. Stosuje co prawda jedynie po treningu siłowym (po sportach walki odpuszczam) ale efekty są bardzo OK, zaznaczę jednak, że jestem teraz na redukcji. Nie wiem jak spisuje się przy masie?

Gość miesnie rosna
Syntha 6 - bardzo dobrze wspominam i tęsknie. Chciałem poeksperymentować i zakupiłem coś innego (dobre, ale jednak co Syntha to syntha)

Gość gość
Jeżeli ćwiczysz to odżywki są jedynie dodatkiem. Moim zdaniem warto dowiedzieć się na ich temat znacznie więcej, aby później móc wprowadzić je do życia. Ja w tej sprawie konsultowałem się z pracownikami http://www.elitesportfood.pl/#start

Gość Elizkaaa1
Szukam jakiegoś dobrego, taniego sklepu z suplementami dobrej jakości (wiem, mam wymagania). Trafiłam na www.maximumnutrition.pl - kupowałyście coś u nich kiedyś, jak wrażenia, warto?

Gość gość
Fajne suplementy mają w www.swiatsupli.pl , które realnie potrafią zastąpić codzienną kawę. Używam ich mieszanki białko w połączeniu z kofeiną i przyznam, że podbija mi energię jedna tabletka praktycznie przez cały dzień. Duża wydajność produktów.

Gość gość
odżywki białkowe uzupełniają białko, które tracimy podczas wysiłku fizycznego ;) warto je stosowac po cwiczeniachj, jak coś polecam www.elitesportfood.pl/#start

zależy jakie masz zamiary, jeśli ćwiczysz intensywnie i regularnie, trzymasz się diety i bierzesz odżywki białkowe, no to robi się rzeźba, ja osobiście się rzeźbiłem na między innymi Whey Protein z Allnutrition. Mają mega duży wybór w smakach, znajdziesz coś dla siebie :) tu masz linkahttps://www.sfd.pl/sklep/Od%C5%BCywki_bia%C5%82kowe-k119.html

Gość gość
Sama stosuję odżywki, które łączę z odpowiednimi ćwiczeniami i dietą. Jeżeli chcecie mieć piękną sylwetkę to polecam wam się zgłosić do jednego ze sklepów www.elitesportfood.pl Mają szeroką ofertę i zawsze służą profesjonalną pomocą przy doborze odpowiednich odżywek i suplementów.

Gość gość
Jestem weganką, ale również jestem trochę sportowo zakręcona, więc szukam różnych alternatyw dla białek zwierzęcych, ostatnio w oczy rzuciło mi się białko konopne takie pakowane https://sklep.mlynoliwski.pl/p/2126/1224/bene-vobis-bialko-konopne-1kg--odzywki-bialkowe-dla-sportowcow.html bardzo poręczna sprawa, tylko mam pytanie, czy ono działa tak jak powinno? Czy są tu może jacyś weganie, którzy mieli do czynienia z tym produktem?

Gość gość
Dla mnie najlepsze są odżywki Olimpa, kupuję internetowo bo najtaniej wychodzi (tu mam sprawdzony sklep – http://odzywki-olimp.pl). Jeśli chodzi o aminokwasy to serio warto sobie porównać etykiety u rożnych producentów i sprawdzić skład, różnice są wyraźne.