Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 69spragniona

nigdy nie miałam orgazmu pochwowego

Polecane posty

Gość 69spragniona

czy moze za krótko się kocham, bo przeważnie po jakims czasie jestem znudzona tym posuwaniem i daje sygnał partnerowi na pobudzanie łęchtaczki i orgazm dostaję, czy na orgazm pochwowy trezba się bardziej napracować?

Gość aligator
raczej wynika to z Twojej psychiki, ale to się zmienia , nie ma regułym teraz dochodzisz w ten sposób, za jakiś czas mozesz potrzebować innej stymulacji

Gość ona zwyczajna
Ja orgazm pochwowy miałam chyba poraz pierwszy mniej więcej po dwóch latach współżycia....Do tamtej pory tylko łechtaczkowy. Teraz też nie jest tak, że za każdym razem mam pochwowy. Ale nie przeszkadza mi to, bo wtedy wiadomo, że Kochanie raz dwa postara się o ten drugi. a nad pochwowym to nie tylko moje Kochanie pracuje ja też muszę odpowiednio mięśniami pracować. I kiedy jest nieco za krótko nie mam szans... Autorko, na pewno uda Ci się a jeśli nie, to orgazm łechtaczkowy jest silniejszy więc z dwojga lepiej mieć ten. pozdrawiam.

Gość 69spragniona
dzieki

Gość ona zwyczajna
Jedz mi z ręki 🖐️

Gość ona zwyczajna
Do autorki...To wyżej to podszyw...pozdrawiam.

Gość 69spragniona
oczywiście odróżnia sie podszywy nagły spadek inteligencji u piszącej osoby jest widoczny, pozdrawiam i jeszcze raz dzieki, teraz bede sie cieszyć z tego co mam

Gość hfdhfzdhfdh
a jak rozpoznac orgaz pochwowy a jak łechtaczkowy- czym to sie rozni

Gość ola_80
ja tez nie miałam nigdy pochwowego:( i nie wiem co z robic zeby miec;( a zycie sexulane prowadzę juz od kilku lat.

Gość ola_80
ps. jestem chłopcem :O

Gość ola_80
odwal się podszywaczu, to nie jest topik dla ciebie

Gość ona zwyczajna
To nie jest takie proste z tym wytłumaczeniem co zrobić żeby mieć orgazm pochwowy...Nie bardzo wiem jak to opisać ale jedno mogę powiedzieć, u mnie działa przede wszystkim ściskanie mięśni Kegla. Na pewno wiecie (można je wyczuć siedząc na toalecie i podczas robienia siusiu nagle zatrzymując strumień). I kiedy odpowiednio mocno zaciskam te mięśnie na członku mojego mężczyzny wtedy najczęściej dochodzi u mnie do orgazmu pochwowego. Ale to też oczywiście nie wszystko, partner też musi odpowiednio "pracować". Trzeba po prostu próbować i w końcu wyjdzie na pewno. Ale tak jak wspominałam, nie zamieniłabym nigdy orgazmu łechtaczkowego na pochwowy..Nigdy. Przynajmniej ja odczuwam go dużo intensywniej. powodzenia i pozdrawiam.