Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokr0tka

doradzcie

Polecane posty

doradżcie mi dziweczyny jakie według Was są najlepsze szampony i odżywki do włosów. czytałam opinie o kosmetykach z linii rossmann (do włosów), podobno dobre a co Wy o nich sądzicie?

Ja narazie jestem pod wrazeniem firmy Kallos...tanie i rewelacyjne, szczegolnie moja ukochana Placenta i szampon Silver do wlosó blond:)

:) dzięki a może dla brunetek tez mają jakiś taki rodzaj szamponów? jeśli ktos sie orientuje i moze mi odpowiedzieć to z góry dziękuje :) pozdrawiam

wiesz co ogólnie to nie ma takich dobrych szamponów i odżywek :o Ale taki w miarę to np. Herbal Essences Fruit fusions :) a jako odżywkę to jedwab do włosków chyba, że chcesz mieć puszyste... czego jedwab nie daje natomiast wygładza :)

polecam wam sklepy z profecjonalnymi produktami dla fryzjerow. ja akurat mieszkam obok takiego:) choc niestey za niektore szampony trzeba zaplacic 30 albo nawet 70 zl to warto ja mialam starsznie zniszczone wlosy teraz ich nie poznaje:):):)

gliss kura ten dla brunetek mialam, fajniutki :) dzięki dziweczyny za rady herbala wypróbuje napewno. a te fryzjerskie kosmetyki to raczej nie na moją kieszeń :( chyba, że byłyby jakieś tańsz także również przespaceruje się do sklepu fryzjerskiego :) pozdrawiam

aha wiem bo w nich nie ma tyle chemii i dlatego sie nie pienią. co do 3 ziół to kiedys miałam włosy były fajnie miękkie i błyszczace ale u mnie w domu wszyscy łuipeżu po nim dostali, ja nie. a moze te szampony subrina są dobre? sa dostępne tylko w aptece.

Zgadzam się z Pandorą89. Najlepiej jak pójdziesz do apteki i tam już Ci doradzą. Określisz jaki jest problem i dobiorą coś odpowiedniego. Wiem to z własnego doświadczenia :) Mam włosy suche no i trochę zniszczone farbowaniem. Stosuję szampon odżywczo-regenerujący i odżywkę regenerującą Vichy Dercos, taki pomarańczowo biały. Zostawiam szampon na 3minutki i tak samo odżywkę. Zauważyłam, że stały się zdrowsze i już nie są takie \"suche\" i łamliwe.