Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakanaka

prezent dla kobiety w ciąży?

Polecane posty

Gość kakanaka

moja siostra jest w 7 tygodniu ciąży, wiem ze to wczesnie jeszcze ale nien widzialysmy sie 2 miesiace i teraz zobaczymy sie pierwszy raz odkad wiem ze jest w ciąży :):) co moge jej kupic w prezencie drobnego? :) dodam, ze jestesmy ze soba bardzo blisko zwiazane wiec moga byc prezenty bardzo osobiste.. Ale nie wiem czy cos takiego istnieje :(

Gość torba czekoladek
moge polecić Ci bardzo fajną książkę "W oczekiwaniu na dziecko" jest tam wszytsko dokładnie opisane tydzień po tygodniu i wiele nurtujacych kobiet pytań i odpowiedzi na nie - jest to HIT jeśli chodzi o książki dla kobiet w ciąży - koszt to 60 zł - nie wiem czy nie za drogo. Mozesz też kupić dla niej jakies czasopismo z serii tych dla kobiet w ciąży sa na prawdę super i można potem co miesiąc sobie dokupić. Jak ma jednak być coś tylko dla niej i osobistego to może jakiś fajny łańcuszek srebrny z zawieszką - będzie pamiętała że dostała to od Ciebie jak była w ciąży.

Mi równiez podoba się \"W oczekiwaniu na dziecko\" bardzo praktyczne porady i odpowiedzi na większość interesujących mnie pytań.

Gość kasiulka_85
A może domowy detektor tętna płodu?

Gość paręnaście
albo jakies fajne kosmetyki dla ciezarówek - np mustella? ja taki zakup planuje dla mojej bratowej, ktora jest w ciazy

Gość psychobunny
książki dostaje się od każdego we wszystkich prawie to samo a i tak wszystko weryfikuje się u lekarza.. proponuje raczej jakieś naturalne kosmetyki dla kobiet w ciąży (zapobiegające rozstępom - olejek migdałowy), bieliznę dla kobiet w ciąży - rajstopy i coś śmiesznego np kubek z napisem "najlepsza mama na świecie" :)

Ja dostawałam przeważnie akcesoria dla dziecka, największa frajdę i radość sprawiły mi małe buciki :). Kosmetyki tez są dobrym prezentem jednak ciało kobiety w ciąży strasznie szybko się zmienia i trzeba o nie zadbać. Po porodzie dostałam wisiorek w kształcie smoczka z grawerem "gratulacje i data urodzenia mojego maleństwa"

Gość aronia90
A moze cos co juz teraz sie przyda przyszlej mamusi,ale moze wykorzystac tez ,kiedy na swiecie pojawi sie dzidzius http://tnij.org/fiyf

zabawny pomysl z tym słoikiem ogórków :D ja bym kupiła coś poważniejszego (z ww) i ogórki :D

Może coś do poczytania, co ją rozbawi i nauczy liku rzeczy a i przyda się na potem? Mam na myśli poradnik pt. "Dzieciozmagania" Kaz Cooke.

Gość pot
kup jej flaszke wódki i pake papierosów :)

Gość asf sf hsfngdhnhn
hm... zamowilabym prenumerate gazety dziecko zcy jakies tam inne nie znam sie ale mysle ze by sie ucieszyla :)

Książki to chyba najnudniejszy prezent na świecie;) Ja kupiłem mojej żonie komplet eleganckiej bielizny dla kobiet w ciąży żeby się dobrze czuła, kobiety lubią ładne rzeczy, w wyborze pomagała mi pani z sklepu lovemum.pl

ja też uważm że książki to nuda-a może jakiś ciuszek dla ciężarówek wiem z doświadczenia -sama jestem w ciąży że ciężko coś ładnego kupić.

Gość oiii
ja w 7 tyg nie kupowałabym jeszcze niczego związanego w ciąży. to sam początek, róznie moze byc

Gość teneryffffaaa
ja ksiażki miałam od koleżanek pozyczone. Moja bratowa kupiła mi mustelle na rozstępy i do biustu - byłam bardzo zadowolona. Przyjaciółka kupiła mi małe skarpeteczki w pudełeczku i tort , druga przyjaciółka fajną bluzke ciażowa z firmy be mama , i na brzuchu był napis " wychodzę zimą" . Wszystko bardzo mi sie podobało , ale najbardziej praktyczna była bluzka , super wygląda na brzuszku.

Super pomysłem na prezent dla kobiety w ciąży jest bon prezentowy na jakieś zajęcia. Taki prezent jest i praktyczny (bo przyszła mama może dowiedzieć się wielu ciekawych rzecz) i taki, którego ona sama sobie może nie kupić bo pożałuje kasy. A na takich warsztatach ma okazję poznać inne przyszłe mamuśki, wyrwać się z domu i ciekawie spędzić czas. takie zajęcia są m.in. tutaj http://tojamama.pl/index/9/

Gość mamawstyczniu
marti222333 Zgadzam się z Tobą w pełni - sama niedługo będę mamą i choć bardzo się z dziecka cieszę, to dla mnie irytujący jest fakt, że większość otoczenia traktuje mnie teraz jak inkubator. Fajnie, że Twoją żonę traktujesz w dalszym ciągu jak swoją ukochaną KOBIETĘ a nie tylko matkę Twojego dziecka. Autorko. To ma być prezent dla Twojej siostry czy siostrzeńca/siostrzenicy?? Bo Twoja siostra jest Twoją siostrą, niezależnie od tego czy będzie mamą czy nie. Idźcie do kina, na lody, na spacer, kup jej biżuterię, jeśli masz ochotę sprawić jej drobny prezent - ale nie traktuj jej z miejsca jak wylęgarki :). A jeśli chcesz sprawić prezent dziecku, to kup jakiś drobiazg - ciuszek, butki czy coś w ten deseń i podaruj ze słowami, że to dla dziecka, bo nie dla niej przecież! Pozdrawiam

Gość znajoooma
hym mysle ze na pewno sie ucieszy z jakiegokolwiek prezentu ja np przez cala ciaze nic nie dostałam :(

Gość allska12
Moze tutaj cos ciekawego znajdziecie ? http://www.beautybelly.pl/ Mysle ze coś z bielizny - nawet tej ciążowej moze być naprawde bardzo dobrym pomysłem.

Gość asssowska
Fajny pomysł, mysle ze kobieta, która jest w ciąży bedzie zadowolona kiedy bedzie mogła kupic dla siebie cos fajnego do ubrania na brzuszek.

Gość gość
najlepszy prezent dla kobiety w ciąży kupisz tutaj: www.cud-narodzin.pl . To unikalny program na czas ciąży i porodu, dzięki niemu siostra będzie zrelaksowana i spokojna w czasie ciąży i porodu.

Gość gość
Doskonałym prezentem będzie pakiet szkoleń e-learning związanych z rozwojem i wychowaniem dzieci. Szkolenia uwieńczone Certyfikatem! Szczegółową ofertę można zobaczyć tutaj http://julamedia.pl/ Szkolenia dla Rodziców Polecam! Niezapomniany prezent na wyjątkową okazję!

Sądzę, że przede wszystkim ucieszy się ze spotkania z Tobą i spędzeniu wspólnego czasu. Jeśli chcesz coś kupić, pomyśl co lubi, czym się interesuje.. na pewno coś Ci przyjdzie do głowy. :)

Gość gość
mi kupili przy 2 ciażach kocyki i gryzakia nikt nie pomyslał o szkoleniu.z ciekawosci zobacze co w nim jest;)

Gość Haniawaw
Pakiet szkoleń faktycznie może być oryginalnym pomysłem. Mi podpowiedziała koleżanka żebym spojrzała na poduszki do karmienia bo to przydatny gadżet dla każdej mamy. Widziałam kilka modeli w kinderland24 ale nie wiem na jaką firmę się zdecydować. Doradzacie poofi czy moderhood?

Gość Zossia
Na mikołajki dostałam prezent który mnie zachwycił. Płyta relaksacyjna z treningami psychologicznymi. Genialna! "Relaksacja dla kobiet w ciąży". Teraz mam frajdę i trochę czasu dla siebie. Zakładam słuchawki na uszy, układam się wygodnie i słucham. Mąż kupił więc marudzić nie może Hehehe :) Kiedyś słuchałam innych płyt z tej serii a teraz relaks z ciążą :)

Gość Martaś
Ten trening Kowalskiego "Relaksacja dla kobiet w ciąży"słyszałam fragment w necie. Bardzo fajne do słuchania. Ale znalazłam go tylko w wersji do pobrania. Odkryłam, że mają całą serię tych treningów w EMPIKu ale ciążowego nie znalazłam w wersji na płycie. Jak by ktoś wiedział gdzie mogę dostać to się polecam z info.

Gość Anelianka
Trening "Relaksacja dla kobiet w ciąży" dostałam w motyleksiazkowe.pl i na bonito.pl W tej drugiej księgarni nawet taniej. Pewnie w innych miejscach też znajdziesz. Jak nie to zawsze zostaje EMPIK.