Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakanaka

prezent dla kobiety w ciąży?

Polecane posty

Gość Kamila54ff
Ja dałabym książki, na pewno się przydadzą w oczekiwaniu na maluszka:) A jeśli dysponujemy większym budżetem to koniecznie sesja zdjęciowa! Dla ciężarnej albo maluszka! Zobaczcie sobie sesje z noworodkami np. tu: http://www.studioeste.pl/portfolio/noworodki/ cudne:)

Gość Tosia007
A ja polecam jako prezent coś, co pozwoli przyszłej mamie poczuć się kobieco i szczęśliwie. Pewnie same wiecie, jak trudno jest, kiedy ciążą nie pozwala zająć się porządnie wyglądem swoich stóp. No bo ile można prosić partnera, który niekoniecznie wie, którym końcem trzyma się pędzelek do lakieru? ;) Dlatego ja swojej siostrze wykupiłam bony na pedicure hybrydowy, długo się trzyma i jest naprawdę estetyczny. Wykupiłam je w Samui Spa w Warszawie, to bardzo przyjemne miejsce, a do tego mają super promocje czasami, ten pedicure udało mi się ustrzelić za 89 zł za jeden, więc uważam, że naprawdę okazyjnie ;) Polecam, siostra była naprawdę szczęśliwa!

Pięknym prezentem jest ciemny łańcuszek z pięknym, oryginalnym i okazałym wisiorkiem w kształcie dużego klucza. Rewelacyjna okazja. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl . Polecam serdecznie.

Gość Trinia
Polecam coś dla ciała i ducha - książkę, świeczki, jakiś olejek do masażu albo wino. Oczywiście kobiecie w ciąży pić nie można, więc polecam wino innego rodzaju - bezalkoholowe. Sama nie wiedziałam, że coś takiego jest, ale można poczytać na stronie http://winabezalkoholowe.pl/ o tych winach i zdecydować się na któreś. Na początku podchodziłam sceptycznie, ale dowiedziałam się więcej i uważam takie wino za bardzo ciekawy prezent.

Gość gość
Jeśli mama jeździ autem, proponuję podarować taki adaptewr do pasów w ciąży: www.babymama.pl/adapter-do-pasow-dla-kobiet-w-ciazy-bump-belt-clippasafe-p6977 Zdrowie i bezpieczeństwo to podstawa.

Gość lolo208
A weź poleć sklep online z prezentami personalizowanymi?

Gość gość
ja znajomej kupiłam poduszke do spania taką specjalna dla kobiet w ciazy, potem moze słuzyć do karmienia maluszka. Te z Fiki Miki ś aok http://materacyk.pl

Gość 4mom.pl

Teraz już mogę napisać, że zapraszam do swojego sklepu z odzieżą dla kobiet w ciąży. Jeśli sama jesteś w ciąży możesz wybrać któryś z modeli a jeśli poszukujesz prezentu i nie wiesz np. jaki rozmiar dobrać możesz zdecydować się na bon. 

www.4mom.pl

Gość utreto

Może np. poduszka ze zdjęciem z Empik Foto. Ten kierunek?

Przecież to nie musi być wymyślny prezent - ważniejsze, aby był po prostu ciekawy.

Możecie kupować jakieś typowe materialne sprawy, ale to moim zdaniem całkowicie pozbawione sensu. 

Gość Gosc

Temat jest roku 2007. Mysle, ze autorka juz kupila prezent