Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andreadoria

Czemu gra na moich uczuciach i chwieje psychiką? pomóżcie

Polecane posty

Gość trusskawka
andreadoria - szacuneczek! :) Ja tam wiedziaaaałam, że przeczekasz ;) Trzymaj się, Siostro 🌼 dla Ciebie. Normalnie, jestem z Ciebie dumna. :classic_cool:

Gość nie odpowiadaj
brawo andreadoria :)

Gość andreadoria
trusskawka, nie mogłam Ciebie zawieść, tak bardzo wierzyłaś we mnie:) Dziś nagroda od Perły mobilizuje mnie do wytrwałości:) Pomysł z kartką jest całkiem dobry, ja takiej nie sporządziłam, a byłoby tam co umieścić. W chwilach zwątpienia przywołuję w myślach najbardziej bolesne przypadki, pomaga. Trzymam się, z małymi przerywnikami. Zastanawiam się skąd się wzięło we mnie tyle siły, uporu? w takiej wrażliwej istocie? a może duma?

blanka doradzę Ci to co powyżej... sms-y kasuj BEZ CZYTANIA komórki nie odbieraj jak się nagra na pocztę głosową, nie słuchaj i od razu kasuj a jak dzwoni na stacjonarny i nie widzisz numeru... zaćwierkaj \"nie mogę teraz rozmawiać\" i rozłączaj się Po prostu ZNIKASZ DLA NIEGo :)

Gość Biosilk
Witam dziewczyny Ja po północy też dostałam smsa co byłam w szoku bo wcześniej dłuższy czas sie nie odzywał. Sama niewiem co o tym myśleć... Długo byłyście ze swoimi?

Gość andreadoria
Biosilk, 3 i pól roku i o tyle za dużo Oni tacy są, że potrafią tak nagle o nas przypomniec sobie...dupki

Gość Biosilk
A ten Twój to stary czy młody? Bo mój 40 dychy

Gość andreadoria
ej szkoda mówić, nie pierwszej młodości, a zachowywał się zcasem jak nieodpowiedzialny małolat