Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona.

ZROBIŁYŚCIE SOBIE CHOĆ RAZ W ŻYCIU TEST NA HIV ?

Polecane posty

Gość Zaciekawiona.

Jak wiemy, wiekszosc z nas nawet nie dopuszcza takich mysli, ze moze byc zakazona, a przeciez nie tylko droga plciowa mozna sie zarazic Robilyscie tak z ciekawosci ? Ja mam 26 lat, jednego sprawdzonego partnera w 100 % i drugiego, ktory przede mna mial inna, bylismy razem 2 lata, i tak sie zastanawiam czy czasem mi czegos nie zostawil, lub czy nie zostalam zakazona w gabinecie

Gość Zaciekawiona.
np w gabinecie i w 99 % jako ze prawiczek, bez tutuazy, najgorsza choroba u niego to grypa itd

Gość pozostane anonimowa
tak robilam i na szczescie nie jestem nosicielka

Gość nie robilam
boje sie zrobic test.Od kilku lat jestem w stalym zwiazku, ale mialam kilku partnerow wczesniej, zawsze z prezerwatywa, ale pewnosci sie nie ma nigdy...

Gość Zaciekawiona.
Wlasnie o to mi chodzi, ze tej pewnosci nigdy nie ma Wstydze sie isc do laboratorium, ze beda na mnie dziwnie patrzec, a przeciez kazda z nas, kazdy tez facet, powinien sobie zrobic, dla pewnosci, a juz wtedy kiedy wlasnie chodzi do dentysty, wspolzyje, ma tatuaze itd itp

Gość Zaciekawiona.
U mnie nie bylo prezerwatywy, z tym drugim wlasnie, a on nie byl prawiczkiem, nie wiem jak moglam sobie na to pozwolic, mimo ze byl moim chlopakiem, bylismy ze soba dosc dlugo, no ale czlowiek zawsze madry po fakcie, bo o szkodzie nie moge mowic, poki nie zrobie badania

Gość Zaciekawiona.
U mnie nie bylo prezerwatywy, z tym drugim wlasnie, a on nie byl prawiczkiem, nie wiem jak moglam sobie na to pozwolic, mimo ze byl moim chlopakiem, bylismy ze soba dosc dlugo, no ale czlowiek zawsze madry po fakcie, bo o szkodzie nie moge mowic, poki nie zrobie badania

Gość tak robiłam....
Kilka tygodni temu oddawałam krew.Krew zawsze zanim trafi do kogoś jest badana. Poprosiłam o zrobienie dokładnych wyników takich abym ja je mogła otrzymać. Wiem że mój wynik jest negatywny.

Gość tak robiłam....
Kilka tygodni temu oddawałam krew.Krew zawsze zanim trafi do kogoś jest badana. Poprosiłam o zrobienie dokładnych wyników takich abym ja je mogła otrzymać. Wiem że mój wynik jest negatywny.

Gość aleeeeeeeee
hiv jest przenoszony nie tylko drogą plciową, można sie zarazic np u dentysty, fryzjera, manikiurzystki itd. - np przez skaleczenie i kontakt z zakażoną krwią.... ja robiłam przed ciążą, test wypadł oczywiscie negatywnie, partnera mam jednego stałego, ale do dentysty może chodzić ktoś chory i masz babo placek, więc w razie czego warto zrobić test