Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mala

chorobliwa zazdrosc-blagam pomozcie!!!!

Polecane posty

Gość taka mala

jestem od roku rozwodka. kilka miesiecy temu poznalam wspanialego mezczyzne. Mam wszystko to czego brakowalo mi w poprzednim zwiazku. I NIEDLUGO NAPEWNO TEN ZWIAZEK ZABIJE MOJA ZAZDROSC! Ja nie wiem co mnie opetalo. Wciaz sie boje ze go strace. Mam jakies urojenia. Ukladam sobie w glowie rozne historyjki. Moj chlopak jest osoba niezwykle kontaktowa i lubiana. Nie jest wybitnie przystojny ale niezwykle cieply i szarmancki i widze, ze kobiety uwielbiaja jego towarzystwo. On mnie kocha, ja to wiem. Ale obawia sie o nasza przyszlosc , moje podejrzenia go blokuja :(( Wczoraj stwierdzil ze to chorobliwa zazdrosc. Poszukalam inform. w necie i zgadza sie w 100 %. JAK MOZNA WYJSC Z TEGO OBLEDU?

Gość łoł
Idż do psychiatry

Gość taka mala
dziekuje za rade

Gość Aia_mia
taka zazdrosc zbila moj poprzedni zwiazek, z tym ze to on byl zazdrosny, do dzis nie daje mi spokoju, ukrywam obecny zwiazek przed nim, nie mowie ze z kims jestem, jak pyta

Gość taka mala
nigdy wczesniej nie mialam takich problemow. Bylam 7 lat mezatka, mam dwojke cudownych dzieci i mam dobra prace,jestem niezalezna. Przeczytalam ze moze to byc spowodowane niepowodzeniami w zyciu, niedowartosciowaniem... Hmm sama nie wiem. Wydaje mi sie ze brakuje mi pewnosci siebie, niejednokrotnie slyszalam te opinie. Nie mam pojecia co sie ze mna stalo, wyc mi sie chce :((((

Gość Aia_mia
Nie wiem co ci poradzic, moze jakas terapia, psycholog, to naprawde niszczy zwiazek, dzialaj od razu, nie czekaj

Gość taka mala
ale jak sobie z tym poradzic, czy moze ktos z was mial kiedys taki problem?

Gość taka mala
w jaki sposob pomaga terapia?

Gość nikt ci niczego nie poradzi
bo poradzić sobie z tym musisz sama. Z zewnatrz się nie da, skoro to siedzi w Tobie, w głowie, w sercu.

Gość anatea
ja również jestem rozwódką i tak samo jak Ty cierpię bardzo z powodu chorej zazdrości. Jestem już męzatką od kilku lat ale zdaję sobie sprawę, że to bardzo utrudnia pewne sprawy. Np. jak mąż miał iść na piwo z kumplami to odrazu wbijałam sobie różne jazdy typu panienki itd.Przykładów mozna mnożyć. I nie wiem czy jest to powód tego o czym Ty również piszesz, że mąż jest ogólnie bardzo lubiany i wie o tym i podoba mu się to bardzo. drugim moim podejrzeniem jest to, że w poprzednim związku zostałam zdradzona podwójnie. Bardzo cierpiałam i może to powód? A Twój związek z mężem jak się zakończył?

Gość taka mala
przestalismy sie rozumiec...roznica osobowosci