Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kule bele

CZY OPLACA SIE WYBIELAC ZEBY??

Polecane posty

Gość kule bele

JAK W TEMACIE

Gość christmas eve
nie wybielałam zębów u dentysty ale na chłopski rozum to jeśli nie zrezygnujesz po zabiegu z "brudzących" używek to zapewne nie wiele to da..

Gość route66
ja wybieliłam sobie zeby tymi paskami blend-a-med,mi one bardzo pomogła,jednak nie na długo bo papierosy znowu mi je przyzółciły

Gość wszystkie pseudonimy są zajęte
Nie opłaca się!!!! Zapłaciłam 1200zł za wybielanie najnowszą metodą - lampą jakąś tam. 3 razy po 15 minut naświetlanie. Zęby są tylko jaśniejsze o jeden odcień. To nie jest wybielanie tylko rozjaśnienie żółtego koloru. Jak dentystka powiedziała: Nie ma naturalnych białeych zębów, chyba że ktoś ma porcelanowe licówki, jak te aktorki czy modelki.... Oczywiście jeśli ktoś ma bardzo ciemne zęby po kawie itp. to jest to większy sens. Jeśli kolor jest naturalny to nic go nie zmieni.

Hej ja tez chcialam sobie wybielic zeby, ale sie nie oplaca dentystka polecila mi paste CLINOMYN kosztuje 10 zł ale wybiela naprawde teraz tylko jej uzywam i mam biale zeby, zniknol osoad po kawie i herbacie. Jest tez taka dla palacych polecam goraco