Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Miiiii

*...Zlamane Serca...*

Polecane posty

Gość Mala Miiiii

Jezeli masz problem w zwiazku, zostawila Cie bliska osoba... To jestem tu!! napisz o swoim problemie. Jestem tu po to zeby Cie wysluchac, doradzic!!To pomaga!! Zapraszam!

Gość Eleonoreee
Moj chlopak wczoraj mnie zostawil i nie mogew to uwierzyc..... nie poradze soebi z tym... Za bardzo go Kocham!!

Gość kinnn28
Czas leczy rany , prawda stara jak swiat. Jak mi sie zycie rozwaliło tez w to nie wierzyłam . Po roku nabrałam do tego dystansu i jest coraz lepiej. Ale wiem bardzo dobrze jak bardzo boli złamane serce.

Gość Lara Crofto
Rozstalam sie z moim chlopakiem w sierpniu lecz nadal sie widywalismy myslalam ze to etap przejsciowy ze wrocimy do siebie. On caly czas mnie oszukiwal, sciemnial, mowil ze jestem bezpodstawnie zazdrosna.Ok bylam ale mialam ku temu powody on non stop gdzies wyjezdzal mial wiele kolezanek z ktorymi laczyly go jakies nie jasne interesy gdybym wiedziala kim one sa to ok ale on mi powtarzalk "nie musisz wszystkiego wiedziec" a ja sie wsciekalam ze nie wiem kim one sa.. ostatnio pare tygodni temu powiedzial ze mnie kocha ale nigdy nie zamieszka juz z zadna kobieta dopiero po slubie, w kilka dni pozniej przychodzi list na nasz stary adres ze on wynajmuje mieszkanie z inna kobieta szlag by to wszystko strasznie mnie zranil tymi klamstwami nieszczeroscia, nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek zaufam mezczyznie.

Gość Mala Miiiii
Tak zawsze sie tylko mowi, ze juz sie nie zaufa ale kiedy w Twoim zyciu pojawi sie ktos"wyjatkowy" nadal bedziesz tak samo kochac a moze jeszcze bardziej:)

Gość Lilipop23
Na nieudana milosc dobra jest druga milosc:P

Gość jasny gwint
Ja rok temu się rozstałem i do tej pory nie mogę jej wybaczyć teraz wyszła za mąż i się jej dziecko urodziło. Nie widuje jej od czasu rostania ale nadal przeklinam ją pod nosem od czasu do czasu ze słowami "nigdy ci tego nie zapomne"

Gość Mala Miiiii
Ja myslalam ze nie mozna wskoczyc drugi raz do tej samej rzeki ale jednak...:) i wcale nie zaluje. A co wy o tym sadzicie?