Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morka sprawa

morka sprawa

Polecane posty

Gość gtrv
mysle ze mam racje to na pewno to i faceci to lubia z twoim bylym bylo cos nie tak nie martw sie

Gość morka sprawa
zwłaszcza,że on istnieje tylko w mojich snach,ew. na plakacie na łóżkiem..och Justin...:O

Gość mahijka
mam ten sam problem, wkurza mnie jak zostaja mokre plamy na prześcieradla, ale co mam zrobic, zostaje tylko wycieranie się chusteczkami

Gość morka sprawa
chusteczki są nieskuteczne :O polecam watę szklaną 🖐️

Gość partner 30tki
mahijka przecież nie potrzebnie sie stresujesz! Ten wypływ a czasem wytrysk płynu owolucyjnego u kobiety to wyższy stopień oznak pobudzenia i orgazmu. Powinnas byc szczęsliwa i zadowolona bo nie każda tak może mieć! A tak na marginesie jak będziesz współzyć w czystych warunkach - sorry, zę o tym pisze - to bedzie to wspaniałe przezycie takze dla twego partnera. Oj bardzo bym chciał być na miejscu Twego partnera...... Moja Pani niestety ciagle odczuwa suchośc w pochwie

Gość mahijka
PARTNER, a co to znaczy w czystych warunkach? kocham się w domu, mam czysto jesli o to chodzi. Myslisz, że to fajne uczucie dla faceta byc upaćkanym w tym śluzie?

Gość e tam jak bym sie cieszyla
gdybym uslyszala boze jaka ty mokra jestes za bardzo bierzesz to do siebie czy on to ze wstremtem powiedzial?

Gość partner 30tki
mahijka 1. tak myślałem o domu. Niektórzy uwielbiaja na łonie natury czy wrecz w przypadkowych miejscach. 2. Widze,ze przesadzasz...a czyz nigdy nie wpółżyliscie po szczytowaniu faceta? Gdy w pochwie pełno spermy? Dla mnie Kobieta - partnerka to osoba ktorą darzę uczuciem i NIGDY mnie ONA nie brzydzi. A fakt, zę jest mokra to cudowny stan - znak, ze cała jest wyluzowana i mnie oddana.

Gość mahijka
mój partner twierdzi, że uwielbia to moje wylewanie się, ale co on moze innego mówić? A ja ostatnio unikam pozycji gdzie ja jestem na górze juz wole leżeć, a on zaczyna się denerwować. Szkoda że w przyrodzie nie ma równowagi, a tak jeden ma za sucho drugi za mokro, no cóż poradzić - takie życie. nikomu nie dogodzi.

Gość partner 30tki
oj mnie bys dogodziła! Szkoda, zę nasze uczucia sa gdzie indziej ulokowane. Twoje u męza swego a moje u mojej żony....ale jakby tak na kilka dni moja zona sie z Toba zamieniła to ja byłbym w ....siódmym niebie

Gość mahijka
mam nadzieję, że mój tez jest w siódmym albo nawet ósmym niebie. Na pewno tobie do siódmego nieba tez nie brakuje

Gość partner 30tki
właśnie brakuje.... I dlatego zazdroszczę twemu mezowi

Gość mahijka
to może Ty nie wiesz co to znaczy bardzo mokra kobieta dlatego tak uważasz że to takie miłe?

Gość partner 30tki
kiedyś dawno temu spotkałem taką dziewczynę, ktora juz podczas pieszczot - bez penetracji członkem - miewała obfite wytryski jak fontanna pomiedzy warg. Najpierw sie przestraszyłem, ale potem gdy współzylismy to pamietam było to cudowne uczucie... oj rozmarzyłem się....

Gość ja zawszes ię robie mokra od
pieszczot mojego chłopaka, nawet takich niewinnych, po prosru zamieniam się w ślimaka:p Ale to, co przezżyłam otatnio, to było...:O Nawet nie wiem, co. Po raz pierwszy w życiu miałam takie objawy owulacji. Śluz tak wodnisty, przezroczytsty, o metalicznym zapachu, i w takich ilościach....:o Wyszłam z domu na 4 godziny i przez ten czas miałam całe przemoczone majtki, na wylot, a ja nosze takie normalne, bawełniaane, ze wzmocnieniem w kroku, takie jak szyja w Atlanticu, więc nie jakieś koronkowe. Niełatwo je przemoczyć...:O Kurde, po prostu jakbym sie zsikała:O Przezyłam szok i zaraz poszłam do learza, ale on powiedział, ze wszystko ok. No to jak ok. to ok...:(

Gość mahijka
mokre majtki to norma u mnie, zachwycona z tego powodu nie jestem, wystarczy bliziutko siebie posiedziec i pomziac i juz mi wystarczy, mój pan zadowolony, ze ja zawsze gotowa i że to on tak na mnie działa. Niech mu bedzie ze tak jest, bo jest kochany. Ale tak naprawdę to jest to troche uciązliwetakie chlupanie pomiedzy nogami.No dobrze będę już narzekać

Gość partner 30tki
mozna to sprawdzic czy jest ok....! Popros swego partnera aby palcem penetrował punkt G przy jednoczesnym pobudzaniu łechtaczki. Gwarantuję ze za chwile tryśnie.... ważne aby to umiejetnie zrobic. Zdarza sie,ze "samoistnie" naste puje takie wydalanie płynu pzrez pocieranie łechtaczki i ucisk na punkt G przez ubiór czy persing a jak do tego dodamy działanie podświadomosci - chęc na orgazm - to wiesz wszystko. Uwielbiam ten stan u kobiety!

Gość mahijka
miało być że nie będę narzekać

Gość dla mnie to komplement
i dla mojego męża odkąd pamiętam też..nigdy nie robiłam z tego problemu, po prostu daję mu odczuć, że się "dobrze postarał" ;-) Facetowi nic więcej do szczęścia nie trzeba:P

Gość stanisław jarzyna ze szczecina
to jest bardzo podniecające jak sie kobieta moczy na mnie to bardzo działa przynajmniej twój facet wie ze Cie podnieca a poza tym nie masz problemów z suchością pochwy to kolejny plus bo wyobraź sobie jak bys się nie moczyła to jak byście to robili dla mnie nie ma nic bardziej podniecającego jak mokra cipka

Gość mokra jak cholera
ja jak leże obok chłopaka a żadko to bywa i sie tak myziamy, to tak fajniejest.kilka razy włożył mi rękę w majty i mówi: mmmmmm...jaka ty mokra jesteś...po czym zorientowałam sie ze az mi majty przemokły.głupio mi sie zrobiło, ale jego to bardzo kręci.jest dumny, że podniecam sie leżąc w jego towarzystwie.a im więcej tego tym lepiej. myśle ze i Twój chłop zdziwiłby sie raczej gdybyś miała tego za mało, a moze pomyślał by nawet ze jesteś jakaś oziębła i nieatrakcyjna.

Gość runki
hmmm sprawa intrygujaca, moja kobieta byla miala podobny problem i jakos poradzila sobie z tym. Chetnie napisze co i jak na maila bo zadko tu bywam nanuki@wp.pl