Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morka sprawa

morka sprawa

Polecane posty

Gość morka sprawa

Nie wiem jak to napisać,ale mam pewien problem.Otóż pewni wyda się to śmieszne ale gdy już nawet tylko zaczynam się całować z chłopakiem jest mi tak dobrze ze jestm...cała mokra :( to jst badzo uciążliwe bo mam z tego powodu duze kompleksy a nie umim tego "zahamowac" dopiero wtedy gdy naprawdę mi się nic nie chce jest jeszcze jako tako.Natomiast gdy jest mi dobrze poprostu mnie zalewa wkładka nie wystarczy... najlepsze jest to ze niby po tabletkach odczuwa się suchość w pochwie u mnie jest na odwrót - leje się jak w Bangladeszu ;) jak to zahamować choć w części! Pomóżcie!!

Gość gość
Nie da sie:(

Gość daje glowe ze jemu
bardzo sie to podoba :D

Gość morka sprawa
Myślisz ze jemu sie podoba??wątpię ... co prawda spalismy ze soba tylko 2 razy i to jakos udało się wtedy kiedy ja za bardzo tego nie chcialam (tzn chcialam ale juz tak sie nastawilam negatywni tylko po to zeby mnie tak nie zalalo) a teraz mialam tak ogromną ochotę,niestety nie dało rady bo jak poczułam ze mam wigotne spodnie(!!!!!!!!!) poprostu wycofałam sie.Nie wiem...moze jest to spowodowane urazem z przeszlosci.Mój były powiedzial mi kiedys"Boze!!jaka Ty jtses mokra!!" on sie nie mogl nadziwic a ja myslalam ze zapdne sie pod ziemię... :( naprawde nie da rady jakos tego zahamowac??

Gość daje glowe ze jemu
powaznie, faceci lubią jak kobieta mocno cieknie - uznaja to za oznake podniecenia i nierzadko wymiernik wlasnej atrakcyjnosci. 🖐️

Gość norwid
nic nie hamuj tak jest dobrze a jak mu nie odpowiada to zmien partnera

Gość morka sprawa
dzieki za słowa otuchy...ale ... moze choc troche to zahamowac?mysle o roznych rzeczach o tym co zrobc na obiad ,co mam nastepnego dnia do załatwienia itd...ale to nie skutkuje w ogóle.On jest po 30 stce mam wiec nadzieje ze raczej czegos chamskiego mi nie powie.Zreszta znam go na tyle ze nie uraziłby mnie.Ale pewnie coś sobie myśli ,,, ze ze mną coś nie tak :/

Gość norwid
Ja tez jestem po 30 i nic bym nie powiedzial a juz na pewno nic przykrego.Jest fajnie jak kobieta jest mokra to stwarze wiecej mozliwości podczas seksu

Gość kaprys24
..slyszlam juz wczesniej o takich przypadkach a moze ginekolog by Ci cos doradzil?

to porozmawiaj z nim o tym. moze sie okaze ze niepotrzebnie sie przejmujesz.

Gość to ile lat mial ten
koles co sie tak zdziwil ze mokra jestes?

Gość morka sprawa
Ginekologowi szczerze mówiąc wstydziłabym się powiedzieć o tej sprawie... nie chce sie juz niczym truc wystarczy ze biore tabletki anty,a watpie ze przepisze mi jakis srodek do stosowania na zewnatrz.A jak wasz facet zachowałby sie w takiej sytucaji.Mi sie zdaje ze jak juz bede poniecona to moj bedzie cały mokry i wyjdzie z tego jeden wielki monty python.Dzięki norwid za słowa otuchy..;)

Gość morka sprawa
ten co sie tak zdziwil mial wtedy 26 .Wmurowało mnie wtedy .

Gość to ile lat mial ten
a czemu juz z nim nie jestes?

Gość kaprys24
jestem po zerwaniu, ale jestem pewna ze moj nie zareagowlaby negatywnie pewnie by przypisal sobie cala zaluge mokrej sprawy twierdzac, ze tak podniecajaco na mnie dzila:P a ginekologa naprawde nie masz sie co wstydzic, prawdopodobnie spotkal sie juz wczesniej z takim pytaniem, bo na pewno nie jestes jedyna..

Gość morka sprawa
to juz inna sprawa .Nieistotna w tym momencie.

Gość norwid
mysle,ze poprzedni partner byl nie dojrzalya Ty zbyt sie przejmujesz.ta "mokrosc"to nic nadzwyczajnego i podejrzewam,ze przy w miare regularnym wspolzyciu bedzie mniejsza.A tak na marginesie to wolalabys dowilzac sie sztucznie np. jakmis zelami czy olejkami?Ja mysle,ze co naturalne to jest lepsze.

Gość morka sprawa
chyba wybiorę się jednak do ginekologa...a moze rzeczywiście on nie zareaguje tak negatywnie?Ciągle mam to w uszach"Boże !!jaka ty mokra jestes!!" same powiedzcie nie brzmi to zbyt fajnie...

Gość zasyp talkiem

Gość morka sprawa
a któraś z was miala podobny problem ?albo słyszałyści jak z tym "walczyc" nie mowie ze chce byc całkiem sucha ale chcialabym to w ajkis sposób zmniejszyc ..

Gość to ile lat mial ten
nie przejmuj sie opinia jakiegos palanta inteligentny facet by sie tak nie zachowal a moze zle zinterpretowalas jego odczucia? a tak na marginesie, jak myslisz, dlaczego tak bardzo dziala na facetow naoliwiona kobietka? ;)

Gość morka sprawa
to ze palant to fakt juz nawet nie biorac pod uwage jego zdziwienoia.Potrafię odróżnić neagtywne stwierdzenie od pozytywnego...100% porazka z tym jego tekstem,ale jak widac siedzi to we mnie do tej pory.Siedzi i ogranicza.

Gość norwid
bez urazy ale moze bardziej potrzebujesz wizyty u psychologa niz ginekologa?

Gość morka sprawa
chyba nie .To co widzę na swojej bieliżnie całkowicie mi wystarczy.

Gość morka sprawa
jest żółtawe i pachnei moczem...powinnam sie bać? :O

Gość to ile lat mial ten
sluchaj, jesli naprawde uwazasz, ze zbyt obficie ... mhm... wilgotniejesz :) to im predzej pojdziesz z tym do lekarza, tym lepiej dla ciebie jesli bedziesz zwlekac, kompleks sie tylko poglebi, a to bledne kolo jest gin widzial i doswiadczyl wiecej niz ty kiedokolwiek zdolasz ;) i nie zdziwi go ani nie zaszokuje taka sprawa

Gość gtrv
daj spokuj moj facet uwielbia jak jestem strasznie mokra i to go podnieca a slyszalas o ograzmie pochwowym i wytrysku u kobiety moze to to bo jak ja go mam to normalnie jkabym (sikala)tak sie leje i moj facet za tym szaleje poczytaj na ten temat wytrysk kobiecy

Gość morka sprawa
i tak zrobię ,a tak na marginesie to chce wam si podszywac pod kogos o po w nocy? niewazne dziekui za rady :) pa

Gość gtrv
spokoj sorry

Gość morka sprawa
gtrv -moze masz rację .A ciul niech sie dzieje co chce moze jemu nie bedzie to przeszkadzało