Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z Anglii

Wróbel kłamie - ja tez pracuje w sortowaniu śmieci

Polecane posty

Gość jestem z Anglii

jak czytam te brukowe gazetki typu Super Expres, to mnie szlak trafia. Wróblowa kłamie jak znut. Nie przynała się matce ze pracuje w śmietniku- niby zapomniała- taaaaaaaaaa Ja tez pracuje w sortowni śmieci od lat juz. Niech ona nie gada ze tam da sie wytrzymac, i ze tak nie śmierdzi. Co za głupota. A jak idziecie wyrzucic śmieci na śmietnik to jak jest? pachnąco? To wyobrażcie sobie ze w sortowni jest o wiele gorzej i te szczury, pot ludzki,..........jak mogła pisac ,że da sie wytrzymac. Ona nie sortuje tam plastików bo te plastiki juz są posortowane ze specjalnych kubłó, tak samo szkło czy puszki. Ta taśmę wpadają odpady z naszych śmietników przydomowych i to trzeba segregować. Sa tam zużyte podpaski, prezerwatywy, papierki, ogryzki, opakowania po jogurtach, śmieci, pety.......to wszystko trzeba przesegregować i wyszukiwac z tego szkło czyli butelki, puszki, plastiki. Jest ogrom pracy i smrodu. jaki sens jest segregowac plastik z pojemników w którym sa same plastiki? generalnie chodzi o ogólny sort. Wstyd Agato,że mówisz nieprawdę.

znut? a co to jest? Kłamie jak z nut, to wiem, że kłamie śpiewająco.

Gość jestem z Anglii
tytka i czego sie czepiasz? nie masz nic do powiedzenia to spadaj

Gość jestem z Anglii
Katarino - no ale ona się zbłażniła,jak można powiedziec ,że w sortowni śmieci da się wytrzymac kiedy sie nie da?:D to śmieszne. I to ,że zapomniała mamie powiedziec ,że tam pracuje.nonsens.jak ja takich ludzi nie znoszę:O

Gość ty tez juz
wytrzymujesz "od lat" - czyli jednak sie da.

Wiekszosc ludzi pewno i tak sie nie wglebiala zanadto - malo kto ma, ze tak to ujme, doswiadczenie w takiej pracy ;) A ze matce nie powiedziala? No trudno, zeby chciala sie tym chwalic...

Gość i wy to dotykacie
??? zaraz się porzygam

Gość czlowieku co Ty bredzisz
gdzie dziennikarze oczerniaja Wrobel? czlowieku wez sie naprawde udaj do psychiatry, bo masz jakies absurdalne klapki na oczach i reagujesz jak male zwierzatko: bodziec reakcja. dziennikarze, prasa - oczernianie, zle. dziennikarze pisza o Wrobel dlatego, ze jest ona (czy moze juz byla) sportowcem z wielkimi osiagnieciami, a wolala wyjechac do anglii w smietniku pracowac niz postarac sie o stypendium, jakas rozsadna prace, czy sponsora instytucjonalnego. jej zachowanie jest kompletnie dla nikogo niezrozumiale, tym bardziej ze ludzie ktorzy ja znaja wypowiadaja sie w tonie rownie zszokowanym twierdzac rownoczesnie, ze moga jej bez problemow zalatwic prace w Polsce za podobne pieniadze co ma w Anglii ale na rozsadnym poziomie!!! A ona woli smieci sortowac... cos sie tej kobiecie w glowce pomieszalo.

Gość przyszła służąca męzowi
a kto ja oczernia? Chodzi o kłamstwo ,że na śmietniku da sie wytrzymac, otóż skoro śmierdzi to niebardzo da sie wytrzymac. To ze ktos pracuje tam tyle lat to nie znaczy ze jakoś wytrzymał. Owszem wytrzymał, ale nie mówi głupot ze tam pachnie.

no nadal nie rozumiesz. sluchaj Wrobel jest znana na calym swiecie. jest reprezentantka polskiego sportu. moim zdaniem skandaliczne jest to, ze dokonuje wyborow rzutujacych na caly narod. powiem szczerze ze sie wstydze, ze mistrzyni pracuje na angielskim smietniku! wstyd mi przed innymi narodami! a problem w tym, ze zapewne kazdy sobie pomysli "no tak, to polska wlasnie", a nie pomysli ze ona jest chyba lekko pomylona i robi to z wlasnej nieprzymuszonej woli! bycie znanym jednak do czegos zobowiazuje.

a nie przyszło ci do tej pustej łepetyny że ona może ma dość sportu!!!! i czy segreguje smieci czy podbija karte w hucie na walcowni to jej prywatny interes a jak chcesz podnieśc własne ego i jak się wstydzisz to wytatuuj sobie na czole \"I am not from Poland\"

dziennikarz to zawod taki sam jak kazdy inny. rozumiem ze Ty pracujesz dla szczytnej idei? a co do Wrobel, to nie musze sobie niczego tatuowac, to nie ja przynosze wstyd ojczyznie, narodowi tylko ona. mam wrazenie ze poprostu kontestujecie rzeczywistosc nie wazne jak rozsadna by byla. gdyby Wrobel nawet sie prostytuowala przy Bulgarskiej bazie wojskowej to i tak byscie byli "Za"

gdybanie ! kompromitujesz sie i tyle. a gdybys byl idiota albo schizofrenikiem albo kosmonauta? a gdyby Agata ... ale nie robi tego i nie porownuj tego do pracy i jej prywatnej rzeczywistosci. jednak tuman z ciebie. jezeli przypadkiem jestes dziennikarzyna to tylko potwierdzasz ze to \" ludzie specjalnej prowienencji\'